LIGA I: FC BRASOV – STEAUA, scor 2-3 \ ROS-ALBASTRII au URCAT pe PRIMUL LOC

STEAUA a urcat, cel putin pana la ora 23:00, pe primul loc in Liga I, dupa ce a castigat un meci de infarct pe terenul lui FC Brasov, scor 3-2, desi a fost condusa de doua ori.

Disperarea de puncte a celor doua echipe s-a simtit si in desfasurarea jocului, FC Brasov si Steaua oferind un meci spectaculos, mult peste media din Liga 1, cu doua aparari ce s-au intrecut insa in greseli.

Brasovenii au marcat primii, in minutul 9, dupa ce Tosca si-a deviat in propria plasa o centrare, insa Steaua a raspuns rapid.

Dupa doua sanse mari ratate de Tanase, Chipciu si Tucudean, Steaua a reusit egalarea in minutul 16. Tanase a fost marcatorul golului, cu un sut frumos de la 25 de metri.

CITESTE SI: FC VOLUNTARI a PROMOVAT, in premiera, in LIGA I

Brasovenii au reusit insa sa inscrie la urmatoarea sansa de gol, in minutul 29, dupa ce Tara l-a ridiculizat pe Tosca si a punctat printre picioarele lui Cojocaru.

Steaua a fortat in startul partii secunde, dupa ce Valeriu Argaseala a primit un telefon misterios, iar pe teren au intrat Rusescu si Breeveld.

Minutul 69 a adus egalarea din partea Stelei, prin Rusescu, cu o reluare din fata portii din pasa lui Tanase. Opt minute mai tarziu, Steaua a mai punctat o data prin Rusescu, din nou cu un sut plasat, venit dupa o respingere gresita a lui Mutu.

Dupa acest rezultat, Steaua a acumulat 67 de puncte, doua mai mult decat ASA Targu Mures, care de la ora 21:00 o intalneste pe Petrolul. FC Brasov este pe 14, cu 32 de puncte.

CITESTE SI:  ACS POLI TIMISOARA a PROMOVAT in LIGA I. Violetii REVIN dupa un an de pauza 

In ultimele doua etape, Steaua va juca cu FC Botosani (acasa) si CSMS Iasi (deplasare), iar Targu Mures le va intalni pe Astra (deplasare) si Otelul (acasa).

Sursa foto www.gsp.ro