LIGA I: FC VASLUI a reusit SCORUL CAMPIONATULUI ! 8-1 contra celor de la CORONA BRASOV

FC VASLUI a invins sambata, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 28 din LIGA I, cu 8-1 pe CORONA BRASOV, reusind scorul campionatului.

FC VASLUI s-a distrat sambata in meciul contra celor de la CORONA BRASOV pe care l-au castigat fara drept de apel, cu 8-1. Moldovenii, care etapa trecuta castigasera cu 1-0 in Ghencea, in fata celor de la STEAUA, au luat un avans considerabil inca de la pauza, 4-1, dupa golurile lui Madson, Antal, Balaur si Viveiros, in timp ce reusita brasovenilor a fost semnata de Forika. In partea secunda, pentru FC VASLUI au mai marcat Temwanjera, de doua ori, Antal si Musat.

Citeste si: LIGA I: Victorie vitala pentru OTELUL GALATI in lupta pentru salvarea de la RETROGRADARE 

Astfel, dupa victoria cu 8-1, FC VASLUI se poate lauda cu inca un rezultat bun, obtinand SCORUL CAMPIONATULUI, dupa ce etapa trecuta moldovenii au fost cei care au produs prima infrangere pentru STEAUA in acest sezon al LIGII I.

Citeste si: UEFA a prezentat SITUATIA financiara REALA din fotbalul romanesc

Dupa acest rezultat, FC VASLUI a urcat pe locul 4 in clasamentul din LIGA I, cel putin pana maine la ora 16, atunci cand se va termina meciul dintre Dinamo si Astra, formatia din Stefan cel Mare si cea moldava fiind in lupta directa pentru aceasta pozitie. De cealalta parte, COROANA BRASOV, deja retrogradata pentru ca nu si-a depus dosarul de licenta, este ultima in LIGA I, cu doar 14 puncte.