LIGA I: FC Vaslui si U Cluj, victorii la limita pe teren propriu

Etapa 25 a Ligii I a programat luni dupa amiaza partidele FC Vaslui – FC Brasov si U Cluj – Gaz Metan Medias, gazdele impunandu-se cu 1-0 in ambele jocuri.

Luni, inainte ca Steaua sa joace in Ghencea contra celor de la FC Botosani, etapa 25 a Ligii I a pus fata in fata pe FC Vaslui si FC Brasov, gazdele castigand cu 1-0, in timp ce Universitatea a invins cu acelasi scor pe Gaz Metan Medias.

FC Vaslui a castigat cu 1-0 meciul de pe teren propriu in fata lui FC Brasov, echipa oaspete acuzand ca nu i s-au acordat doua penaltiuri in prima repriza. Fundasul Cezar Ortiz a adus victoria moldovenilor in minutul 61, dintr-o centrare a lui Nicolae Musat. Dupa acest rezultat, FC Vaslui ocupa locul 4 in Liga 1, cu 42 de puncte, trecand in fata celor de la Dinamo, in timp ce FC Brasov este pe 16, cu 23 de puncte.

Citeste si: STEAUA – FC BOTOSANI 0-0 LIVE TEXT

Universitatea Cluj a castigat la randu-i, scor 1-0, in fata celor de la Gaz Metan Medias, iesind din zona pozitiilor retrogradabile. Dupa o prima repriza dominata de U Cluj, parea secunda a debutat sub acelasi registru, iar in minutul 60, golgheterul Valentin Lemnaru a marcat din pasa lui Tarnocop. In minutul 82, acelasi Lemnaru a tras in bara din lovitura de la 11 metri, ratand ocazia de a trece pe prima pozitie in clasamentul golgheterilor Ligii I. Dupa acest rezultat, U Cluj urca pe locul 14, cu 27 de puncte, in timp ce Medias ocupa locul 8, cu 33 de puncte.