LIGA I: FC VOLUNTARI – FC BOTOSANI 1-1 (0-0) / Inspiratia lui Ganea aduce un punct gazdelor

FC VOLUNTARI a smuls, sambata seara pe arena din Soseaua Stefan cel Mare, in extremis un punct din meciul cu FC BOTOSANI, din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1. Cele doua formatii au remizat, scor 1-1, gazdele egaland in prelungirile partidei.

Dupa o prima in care Bordeianu a fost foarte aproape de gol, iar arbitrul de centru nu a acordat penalti la un hent evident al lui Ngadeu, oaspetii  de la FC BOTOSANI au deschis scorul in debutul rundei secunde.

DAN ROMAN a marcat cu o lovitura de cap din sase metri care nu i-a lasat nicio speranta lui Balauru. Ilfovenii au inceput cursa dupa egalare si, gratie si inspiratiei tehnicianului Ionel Ganea,  au obtinut remiza abia in prelungiri, rezerva Balan indeplinind o simpla formalitate dupa o pasa excelenta a lui Vodut din minutul 90+1. In urma acestui rezultat FC VOLUNTARI ramane intr-o pozitie dificila, pe locul 6 al clasamentului din play-out.

FC VOLUNTARI – FC BOTOSANI 1-1 (0-0) (echipe de start):

Marcatori: Balan (90+1) / Roman (51)

FC VOLUNTARI: Balauru – L. Rus, Novakovici, Taru, Barna – Maftei, Moke – Kone, Achim, L. Iorga – Tudorie. Antrenor: Ionel Ganea.
REZERVE: Calancea, Balan, Mitache, N. Grigore, Pancu, Enceanu, Vodut.

FC BOTOSANI: Plesca – Dimitrov, Ngadeu, A. Miron, Musat – Bordeianu, Vasvari – Cabrera, Cucu, Carralero – D.Roman. Antrenor: Cristi Pustai.
REZERVE: P. Iliev, Fl. Plamada, Matulevicius, Sg. Popovici, Casado, Fulop, Hadnagy.

ARBITRU: SEBASTIAN COLTESCU
STADION: „Dinamo” (Bucuresti)

Sursa foto: GSP