LIGA I: FC VOLUNTARI – STEAUA 3-1 (1-0) / CAMPIOANA UMILITA IN GROAPA

FC Voluntari a produs o mare surpriza prin victoria in fata campioanei Steaua Bucuresti cu scorul de 3-1 (1-0), luni seara, pe stadionul Dinamo din Capitala, in ultimul meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal, informeaza Agerpres.

Ilfovenii au deschis scorul prin Vlad Achim (37), dar Steaua a egalat in debutul reprizei secunde, prin Adrian Popa (49). Steaua facut un joc dezordonat, a ratat cateva ocazii bune de gol, iar pe final, FC Voluntari a dat lovitura prin ivorianul Hamed Kone (89), pe contraatac, la capatul unei actiuni personale inceputa din propria jumatate de teren. Acelasi Kone a a inchis tabela de marcaj in prelungiri (90+4), profitand de apatia apararii steliste.

Steaua ar fi trebuit sa primeasca doua lovituri de pedeapsa in meci, primul in minutul 14, cand Laurentiu Rus a comis hent in propriul careu, insa centralul Catalin Popa a refuzat sa indice punctul cu var.

La Steaua a jucat titular Gabriel Enache (numarul 44), jucator transferat recent de la Astra. De asemenea, marocanul Houssine Kharja, care a lipsea din luna octombrie, din cauza unei accidentari, a fost introdus dupa pauza, desi el nu a evoluat deloc in perioada de pregatire.

In tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-1.

Steaua era neinvinsa de cand a fost preluata de Laurentiu Reghecampf, avand patru victorii consecutive. FC Voluntari are trei victorii si un esec in ultimele patru partide.

La ilfoveni nu a evoluat niciunul din cei sase jucatori imprumutati de Steaua la FC Voluntari, Jean Sony Alcenat, Alexandru Tudorie, Rares Enceanu, Catalin Stefanescu, Robert Vilceanu si Sebastian Chitosca.

FC Voluntari — FC Steaua Bucuresti 3-1 (1-0), stadion “Dinamo” — Bucuresti 
Au marcat: Vlad Achim (37), Hamed Kone (89, 90+4), respectiv Adrian Popa (49). 
Arbitru: Catalin Popa (Pitesti); arbitri asistenti: George Florin Neacsu (Campulung Muscel), Stelian Slabu (Brasov); arbitru de rezerva: Iulian Calin (Stefanesti/AG) 
Observatori: Marian Dorobantu (Buzau) — CCA, Marin Petrache (Sabareni/GR) — LPF

 Sursa foto: gsp