LIGA I: GAZ METAN – ASA, scor 1-0 \ GAZARII au RELANSAT LUPTA la TITLU

Gaz Metan Medias a invins liderul ASA Tg. Mures cu scorul de 1-0 (0-0), duminica seara, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a 31-a a Ligii I de fotbal.

Gaz Metan s-a impus la capatul unui meci foarte disputat prin golul marcat de Liviu Bajenaru (90), cu un sut de la 17 metri, dupa o patrundere a brazilianului Vitinho.

ASA poate cobori de pe prima pozitie a clasamentului, daca Steaua o va invinge pe Concordia Chiajna, in alt meci programat duminica seara.

ASA a avut ocazii uriase de gol in prima repriza, prin Hora, care a trimis pe langa poarta in minutul 22, iar in minutul 30 a fost blocat de portarul Razvan Plesca. La faza din minutul 30, Ianis Zicu a trimis mingea in bara.

CITESTE SI: LIGA 1: CFR CLUJ – FC BOTOSANI, scor 4-0

Mediesenii au pus capat unei serii de 15 partide consecutive fara infrangere (trei egaluri, 12 victorii) reusite de ASA. Muresenii nu mai pierdusera din 23 noiembrie (0-2 cu Petrolul).

Gaz Metan a ajuns la sase meciuri consecutive fara infrangere (doua victorii, patru egaluri). Mediesenii au reusit prima victorie in retur in sapte meciuri acasa.

CS Gaz Metan Medias — ASA Tg. Mures 1-0 (0-0), stadion “Gaz Metan” — Medias

A marcat: Liviu Bajenaru (90).

CITESTE SI: LIGA I: CS UNIVERSITATEA CRAIOVA a pierdut meciul cu CSMS Iasi cu scorul de 0-1

Arbitru: Ovidiu Hategan (Arad); arbitri asistenti: Adrian Radu Ghinguleac (Bucuresti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitri asistenti aditionali: Adrian Viorel Cojocaru (Galati), Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitru de rezerva: Mihai Marius Marica (Bistrita)

Observatori: Florin Hincu (Brasov) — CCA, Romulus Gabor (Hunedoara) — LPF

Sursa foto www.prosport.ro