LIGA I: GAZ METAN – DINAMO 1-1, SAGEATA – CONCORDIA 4-0

Etapa 32 din LIGA I a debutat sambata cu doua intalniri foarte interesante, SAGEATA-CONCORDIA si GAZ METAN MEDIAS-DINAMO, partide in urma carora lupta pentru salvarea de la retrogradare s-a accentuat, iar cea pentru ocuparea locului patrueste aproape incheiata.

SAGEATA NAVODARI a obtinut o victorie uriasa in prima partida a etsapei 32 din LIGA I, trecand cu 4-0 de CONCORDIA CHIAJNA, urcand, cel putin provizoriu, pe locul 14 in clasament. Sageata a deschis scorul inca din minutul 6, Munteanu marcand cu capul dupa o gafa de proportii in defensiva ilfovenilor. Acelasi Munteanu a dublat avantajul dobrogenilor 20 de minute mai tarziu, pentru ca Achim, minutul 52, si Vezan, peste 10 minute, sa duca scorul la 4-0 in partea secunda. Cu 35 de puncte, Sageata spera sa ramana in Liga 1 si in sezonul urmator, in timp ce Chiajna, cu 38 de puncte, incepe sa aiba emotii tot mai mari, desi parea scapata de grijile retrogradarii.

Citeste si: PLAY-OFF LIGA II: Doar remize pentru RAPID si CS U CRAIOVA 

In cel de-al doilea meci al zilei din etapa 32 a LIGII I, DINAMO s-a deplasat la Medias pentru meciul cu GAZ METAN. Bucurestenii, care veneau dupa doua infrangeri consecutive, au deschis scorul repede, prin Cosmin Matei, in minutul 16, cu o reluare simpla din interiorul careului. Tucudean a “scos” un penalti, insa capitanul “cainilor”, Dragos Grigore, a irosit ocazia de a dubla avantajul echipei sale peste cateva minute, ceea ce urma sa se dovedeasca fatal pentru echipa din Stefan cel Mare. Bawab a restabilit egalitatea la ultima faza a partidei, in minutul 90+6, reluand cu capul in plasa un balon repus de la margine.

Citeste si: STEAUA sarbatoreste TITLUL 25 pe ARENA NATIONALA

Dinamo “tremura” dupa acest rezultat, locul 4 din clasament fiindu-i amenintat de FC Vaslui, echipa fara licenta si fara perspective pentru sezonul urmator. In cazul unei victorii in aceasta etapa, “galben-verzii” ii vor depasi pe “caini”. De cealalta parte, GAZ METAN are 38 de puncte, cu doar patru peste linia retrogradarii.

 

Celelalte partide ale etapei 32 din LIGA I se vor disputa dupa urmatorul program:

Duminica, 11 mai

SC Vaslui – Otelul Galati, ora 15.30 / Digi Sport 1

Poli Timisoara – Ceahlaul Piatra Neamt, ora 17.45 / Digi Sport 1

FC Botosani – Astra Giurgiu, ora 18.00 / Dolce Sport 1

FC Viitorul – Petrolul Ploiesti, ora 22.00 / Digi Sport 1

Luni, 12 mai 

Corona Brasov – U Cluj, ora 18.30 / Digi Sport 1

CFR Cluj – FC Brasov, ora 19.30 / Dolce Sport 1

Steaua – Pandurii, ora 21.00 / Digi Sport 1

Sursa foto: digisport.ro