LIGA I: PANDURII-FC BOTOSANI 1-2 (0-1) / Moldovenii se impun la capatul unui meci cu cantec

FC Botosani a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), formatia Pandurii Targu Jiu, intr-un meci contand pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Plaiesii antrenati de tehnicianul Leo Grozavu s-au impus la capatul unui meci cu cantec in care gazdele au irosit foarte multe ocazii de a marca si au avut si un penalty acordat si apoi anulat de centralul Cojocaru dupa ce s-a consultat cu asistentul Slabu, iar botosanenii au fost mai precisi.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA a invins FC BRASOV cu scorul 2-0

PANDURII TARGU JIU – FC BOTOSANI 1-2 (0-1)

’31: 0-1: Batin a deschis scorul cu un sut de la circa 6 metri dupa un contraatac al echipei din Botosani.
’50: 1-1: Nistor a executat un corner, Buleica a deviat, balonul a ajuns la Erico, iar acesta a finalizat cu un sut pe jos.
’86: 1-2: Vasvari a transformat o lovitura de la 11 metri acordata dupa o interventie a lui Nicoara asupra lui Ivanovic.

PANDURII TARGU JIU: Stanca – Pleasca, Erico, Momcilovic, Ungurusan – Anton, Elton, Nistor (Predescu ’79) – Buleica (Shamsin ’73), Matulevicius (Nicoara ’73), Shalaj. Antrenor: Petre Grigoras.
FC BOTOSANI: Curileac – Patache, Tincu, Ngadeu, Danci – Vasvari, Browne – Ngankam (Ivanovic ’30), Batin (Bordeanu ’90+3), Fulop – Hadnagy (Croitoru ’66). Antrenor: Leo Grozavu.

CARTONASE GALBENE: Matulevicius ’16, Anton ’41, Ungurusan ’86, Elton ’90 / Ivanovic ’45+2, Fulop ’88, Danci ’89, Curileac ’90+4..
ARBITRI: Adrian Cojocaru (central) – Adrian Popescu, Stelian Slabu (asistenti) – Horatiu Fesnic (rezerva). Observatori: Eduard Dumitrescu, Aurel Beldeanu.
STADION: “TUDOR VLADIMIRESCU” (Targu Jiu).

CITESTE SI: LIGA I: Meciul dintre ASTRA GIURGIU si UNIVERSITATEA CLUJ s-a terminat la EGALITATE 

In minutul 37, arbitrul Adrian Cojocaru a acordat un penalti pentru Pandurii dupa un fault al lui Browne, insa apoi a revenit asupra deciziei dupa ce s-a consultat cu asistentul Stelian Slabu. Decizia lui Cojocaru de a nu mai acorda penalti a fost contestata vehement de jucatorii gorjeni. La finalul primei reprize, antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a fost trimis in tribuna dupa un conflict cu staful tehnic al gorjenilor.

Sursa foto: prosport.ro