LIGA I: Pandurii, infrangere surprinzatoare in fata Chiajnei. Vaslui si Otelul, invinse si ele pe teren propriu

Luni au fost programate in Liga I ultimele trei partide ale etapei cu numarul 23, oaspetii impunandu-se in toate meciurile la limita, 1-0.

Primul meci al zilei a pus fata in fata pe FC Vaslui si FC Botosani, partida terminandu-se cu victoria oaspetilor, 1-0, care au produs prima surpriza a zilei. Desi au beneficiat de avantaj numeric in ultimele 20 de minute, vasluienii au primit gol in minutul 80. Ciprian Danci a transformat o lovitura libera de la 30 de metri cu un sut in vinclu, iar FC Botosani a luat trei puncte vitale. Dupa acest rezultat, FC Botosani urca pe locul 11, cu 29 de puncte, in timp ce FC Vaslui este pe 5, cu 36 de puncte.

Citeste si: DREPTURI TELEVIZARE LIGA I: Intel Sky Broadcast a achizitionat si doua posturi de televiziune 

In cea de-a doua partida programata luni in Liga I, Otelul Galati a fost infranta pe teren propriu, scor 0-1, de Ceahlaul Piatra Neamt. Otelul a avut un penalti ratat in minutul 15, de Astafei, iar dupa aceasta ratare oaspetii au pus stapanire pe joc. Gabriel Canu a punctat in minutul 45 din pasa lui Dumitras, fara ca Otelul sa mai poata intoarce rezultatul in partea a doua. Dupa acest rezultat, Ceahlaul ajunge pe locul 7, cu 33 de puncte, in timp ce Otelul este pe 13, cu 24 de puncte.

Citeste si: Budescu ar putea ajunge la Steaua

In ultima intalnire a etapei 23 din Liga I, Pandurii a primit vizita celor de la Chiajna, echipa ilfoveana reusind surpriza dupa ce au castigat cu 1-0. Elevii lui Cristi Pustai au ratat doua ocazii uriase in prima repriza, dar cum sansele nefructificate se razbuna in fotbal, oaspetii au dat lovitura pe contraatac prin Wellington, care a profitat de o gafa mare a lui Doru Bratu. Marius Sumudica a debutat astfel cu dreptul la Chiajna, in timp ce fanii gorjeni i-au cerut lui Cristi Pustai sa demisioneze. Dupa acest rezultat, Pandurii ocupa locul 6, cu 35 de puncte, in timp ce Chiajna este pe 10, cu 30 de puncte.