LIGA I. PANDURII – STEAUA 0-3. Prima victorie in campionat pentru MIREL RADOI

STEAUA BUCURESTI a reusit o victorie de senzatie in deplasarea de la Severin, in compania celor de la PANDURII TARGU-JIU. Echipa lui Mirel RADOI s-a impus cu scorul de 3-0, aducand prima victorie a stelistilor in LIGA INTAI din acest sezon, relateaza gsp, digisport.

Elevii lui Radoi au suferit pentru prima victorie din campionat. In debutul partidei de la Severin, TAHAR s-a lovit rau la cap si a continuat meciul bandajat. Cu stadionul din Targu Jiu in renovare, Pandurii nu s-au simtit ca acasa la Severin. Daca stelistii au dominat in tribune, gorjenii au atacat in valuri pe teren. Pe rand, NISTOR, HORA si MOMCILOVICI au trecut pe langa deschiderea scorului.

Steaua, in schimb, nu s-a jucat cu ocaziile si a intrat in avantaj la pauza. In minutul 28, CHIPCIU a dat primul gol in Liga I din noiembrie 2014, dupa o centrare foarte buna a lui Stanciu si o deviere inteligenta a lui PAPP. Campioana putea avea chiar 2-0 la pauza, dar TADE a nimerit bara, iar VASCO HERCULANO a respins in ultimul moment in fata aceluiasi Chipciu. Stelistii au cerut hent, dar reluarile i-au dat dreptate arbitrului Marius Avram.

CITESTE SI: STEAUA: MOTIVUL INCREDIBIL pentru care GABI TAMAS risca sa fie EXCLUS DIN LOT

Chipciu si-a potolit foamea de gol imediat dupa pauza cu cea mai frumoasa reusita a zilei. Capitanul ros-albastrilor a tras superb de la distanta, direct in vinclul portii lui MINGOTE. “Septarul” stelist putea reusi chiar un hat-trick, dar a trimis peste din cativa metri. La fel ca in deplasarea cu Trencin, HAMROUN a marcat imediat dupa ce a intrat si a stabilit scorul final.

Pe final, Hora si Mihai Roman au ratat sansa golului de onoare pentru gorjeni, in timp ce Chipciu a irosit o alta sansa de a realiza hat-trick-ul.

Potrivit organizatorilor, la meci au asistat 12.800 spectatori. Dupa acest succes, Steaua a urcat pe primul loc al clasamentului.

Antrenorii Eduard Iordanescu si Mirel Radoi au trimis pe teren urmatoarele formule:

Pandurii: Mingote – Ungurusan, Sandru, Vasco Herculano, Momcilovici – Pitian (M. Roman 46), Mrzljak – Radut (Anton 64), Nistor, Cicur – Hora (V. Munteanu 69)
Rezerve: Stanca – Filipetto, Khalouta, Grecu

Steaua: Cojocaru – Rapa, Papp, Tosca, Guilherme – Breeveld, Tahar – Ad. Popa (V. Mihalcea 76), Stanciu (Hamroun 58), Chipciu (cpt) – Tade (Tudorie  67)
Rezerve: Nita – Sulley, Gradinaru, Enceanu

Sursa foto: dolce-sport