Liga I paralizată de ger și ninsori! Meciurile amânate de LPF! FRF amînă un meci din sferturile Cupei

Gerul și ninsorile dau peste cap Liga I! Meciurile din prima etapă a play-off-ului și play-out-ului Ligii 1 au fost amânate, miercuri, de Liga Profesionistă de Fotbal. 

Update: Federația Română de Fotbal a decis reprogramarea partidei CS U Craiova – Dinamo din “sferturile” Cupei României, ca urmare a prelungirii codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute din județul Dolj.

Programat inițial pentru joi, 1 martie, ora 20.30, jocul CS U Craiova – Dinamo se va disputa la o dată ce va fi anunțată ulterior, se arată într-un comunicat al FRF.

Decizia vine că urmare a prelungirii de către Administrația Națională de Meteorologie a codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute până pe 2 martie, ora 20.00, inclusiv în județul Dolj. Meciul de la Craiova este al doilea din sferturile de finală ale Cupei României amânat din cauza condițiilor meteorologice, după FC Botoșani – CSM Politehnica Iași, programat inițial miercuri.

În acestă fază a competiției s-a jucat deja partida Gaz Metan Mediaș – AFC Astra, scor 1-0, iar miercuri, de la ora 18.30, are loc meciul AFC Hermannstadt – FCSB.

Știre inițială

Partidele programate la finalul acestei săptămâni au fost amânate din cauza vremii nefavorabile, potrivit gsp.ro. 11 cluburi din Liga 1 au trimis adrese către LPF prin care cereau amânarea meciurilor. Echipele au susținut că nu se pot antrena cum trebuie în aceste zile și că nu este sigur că jucătorii să evolueze la temperaturi foarte scăzute. Deocamdată nu se știe când vor fi reprogramate meciurile din prima etapă.

Meciuri amânate din play-off:

Sâmbătă, 3 martie, 20:45

CFR Cluj – CSM Iași

Duminică, 4 martie, 20:45

FCSB-Viitorul

Luni, 5 martie, 20:45

CS U Craiova – Astra

Meciuri amânate din play-out:

FC Botoșani – Juventus

Dinamo – Gaz Metan

Chiajna – Sepsi

FC Voluntari – ACS Poli Timișoara

Altfel, meciurile programate în Cupa României săptămâna această se vor disputa la orele stabilite deoarece FRF a refuzat o eventuală amânare.

Sursă foto: sport