LIGA I: Petrolul Ploiesti – ACS Poli Timisoara, scor 1-1

Petrolul Ploiesti a terminat la egalitate cu ACS Poli Timisoara, scor 1-1 (0-0), luni seara, pe teren propriu, in ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului, noteaza Agerpres.

Oaspetii au deschis scorul prin spaniolul Fernando Llorente (69), cu un sut din marginea careului, dar Petrolul a restabilit egalitatea trei minute mai tarziu, tot printr-un fotbalist spaniol, Fernando Velasco Salazar (72), in urma unei faze confuze in careul banatenilor.

Poli a avut si o bara, prin acelasi Llorente (56).

CITESTE SI: LIGA I: FC Botosani – ASA Targu Mures, scor 1-1 (0-1)

O faza controversata s-a petrecut in minutul 85, cand atacantul Robert Elek (Poli) a tras la poarta, iar portarul Pecanha a respins, nefiind clar daca balonul a depasit sau nu linia portii.

Petrolul incheie turul pe ultimul loc, avand o singura victorie (etapa a 7-a). Ploiestenii au obtinut doar doua puncte in ultimele sase meciuri.

Poli este neinvinsa cu antrenorul Florin Marin la carma, avand doua victorii si trei egaluri in ultimele cinci partide din Liga I.

CITESTE SI: UEFA, decizie de ultima ora in cazul meciului ROMANIA – FINLANDA. Ce se va intampla

FC Petrolul Ploiesti — ACS Poli Timisoara 1-1 (0-0), Stadion “Ilie Oana” — Ploiesti 
Au marcat: Fernando Velasco Salazar (72), respectiv Fernando Llorente (69). 
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti); arbitri asistenti: Adrian Radu Ghinguleac (Bucuresti), Marius Cristian Marchidanu (Braila); arbitru de rezerva: Dragos Istrate (Bucuresti) 
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) — CCA, Viorel Ilinca (Pitesti) — LPF

Sursa foto: puterea