LIGA I: Petrolul Ploiesti – Astra Giurgiu 1-1. Egal pentru Steaua

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu s-au intalnit duminica seara in derbyul rundei cu numarul 23 din Liga I, cele doua urmaritoare ale Stelei in clasament anulandu-se reciproc prin rezultatul inregistrat pe tabela, 1-1.

Petrol si Astra au incheiat la egalitate, 1-1, in singura partida a zilei de duminica din Liga I, dupa un meci in care gazdele au egalat abia in minutul 92, desi oaspetii au evoluat 20 de minute in inferioritate numerica.

Jucatorul celor de la Petrolul, Alcenat, a fost cel care a deschis scorul, dar nu pentru echipa sa, el inscriind in proprie poarta, in minutul 42. In partea secunda, gazdele au alergat dupa egalare si au sperat la ea mai ales in ultimele 20 de minute, cand au avut avantajul unui om in plus pe teren dupa eliminarea lui Laban in minutul 73.
Reusita care a adus un punct pentru Petrolul la revenirea in Liga I a lui Razvan Lucescu si la debutul sau pe banca prahovenilor a venit abia in minutul 2 al prelungiri, Hoban inscriind pentru 1-1 dupa ce cu trei minute inainte arbitrul refuzase un penalty gazdelor la un gent evident in careu.

Citeste si: Steaua si Rapid risca sanctiuni din partea LPF din cauza fanilor 

Rezultatul de egalitate dintre Petrolul si Astra avantajeaza doar pe Steaua, liderul la zi al clasamentului, campionii distantandu-se dupa aceasta etapa la 6 puncte in fata Astrei si 9 in fata ploiestenilor.

Sursa foto: prosport.ro