LIGA I: Petrolul Ploiesti – CFR Cluj 1-2 (0-1) / Feroviarii ardeleni au dat lovitura pe “Ilie Oana”

PETROLUL PLOIESTI a fost invinsa, duminica seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), CFR CLUJ, la capatul meciului contand pentru etapa a VI-a Ligii I, la finele caruia gazdele au ramas cu doi oameni mai putin dupa eliminarile lui TEIXEIRA si GERALDO ALVES.

Golul gazdelor a fost marcat de Teixeira ’54. Pentru CFR Cluj au inscris Jakolis ’39 si Tade ’85.

0-1: Lovitura libera a lui Rada din interiorul careului de 16 metri lateral stanga, Cobrea respinge si Jakolis reia in plasa din 6 metri.

1-1: Teixeira reia din voleu de la 6 metri lateral dreapta o centrare a lui Geraldo venita din partea stanga.

1-2: Tade stabileste scorul final dupa o centrare a lui Deac.

CITESTE SI: LIGA I: ASA Tg Mures – FC Botosani 2-1 (1-0) / N’DOYE a reusit o “dubla” de trei puncte 

PETROLUL PLOIESTI: Cobrea – Alcenat, Geraldo, Gerson, Satli – Mustivar, De Lucas – Priso, Albin (Nepomuceno ‘9, Marinescu ’90), Teixeira – Nkoyi (Astafei ’69). Antrenor: Razvan Lucescu.

CFR CLUJ: Felgueiras – Susici, Larie, Rada, Camora – Muniru (Fl. Costea ’75), Monroy – Jakolis (Da Silva ’63), Tade, Deac – Guima (Ivanovski ’58). Antrenor: Vasile Miriuta.

Cartonase galbene: Priso ’21, Teixeira ’52, ’81, Geraldo ’81,’84, Cobrea ’85 / Jakolis ’12, Monroy ’28, Ivanovski ’66, Fl. Costea ’90+4.

Cartonase rosii: Teixeira ’81, Geraldo ’84.

CITESTE SI: LIGA I: ASTRA – CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 5-0 (1-0) / Noul lider a “UMILIT” juvetii 

Arbitri: Sebastian Coltescu – Mircea Orbulet, Daniel Mitruti – Catalin Popa.

Observatori: Corneliu Fecioru, Mircea Calin.

La meci au asistat aproximativ 6.500 de spectatori, intre care 12 fani clujeni. In tribuna s-a aflat si tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu.

Inaintea partidei, un grup de suporteri ai Petrolului a cerut sa discute cu oficialii clubului despre scoaterea din lot a lui Ovidiu Hoban dupa ce fotbalistul ar fi avut o altercatie la Zagreb. Fanii au scandat la meciul cu CFR Cluj numele lui Hoban si au cerut vehement demisia directorului sportiv Marius Nicolae.

Dupa ce a fost eliminat, in minutul 81, Filipe Teixeira, extrem de nervos, a incercat sa sara la arbitru, fiind stapanit cu greu de Geraldo si Gerson. Dupa ce a iesit de pe teren, Teixeira i-a dat tricoul arbitrului de rezerva.

Dupa ce CFR Cluj a marcat al doilea gol, publicul a cerut echipei Petrolul sa iasa de pe teren.

In minutul 86, centralul Sebastian Coltescu s-a indreptat catre asistentul Mircea Orbulet, care i-a spus ca din tribune s-au aruncat obiecte. Dupa ce s-a asigurat ca Orbulet este in regula, Coltescu le-a cerut organizatorilor sa faca un apel ca publicul sa nu mai arunce cu obiecte.

Sursa foto: sport.ro