LIGA I: Petrolul Ploiesti – CFR Cluj, scor 1-0 (1-0)

Petrolul Ploiesti a invins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe stadionul ”Ilie Oana”, intr-un meci din etapa a 19-a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost inscris de francezul de origine marocana Abdellah Zoubir (15).

Petrolul a reusit a doua sa victorie in acest campionat si prima cu antrenorul Mihai Stoichita pe banca tehnica.

Fiecare echipa a solicitat cate un penalty, petrolistii dupa ce Tiago Lopes a atins mingea cu mana in propriul careu (18), iar clujenii dupa un contact intre Faug-Porret (Petrolul) si Beleck (CFR).

CITESTE SI: LIGA I: Pandurii Tg. Jiu – Concordia Chiajna, scor 2-0

Gazdele au mai avut ocazii prin Ghenev (45), D. Varga (55), Ropotan (78) si Moussa (86 — bara), dar au si trecut de trei ori pe langa autogol, prin Benga (38), Faug-Porret (45+2) si Pulhac (59). Oaspetii au mai ratat o ocazie prin Petrucci (52).

Meciul, desfasurat pe un teren aproape impracticabil, a consemnat debutul fundasului Cristian Pulhac la Petrolul.

Clubul Petrolul Ploiesti a facut, vineri, plata chiriei sediului si magazinului sau pentru luna noiembrie catre Societatea Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti, care anuntase rezilierea contractului pentru inchirierea stadionului ”Ilie Oana”. Gruparea a precizat ca nu mai are nicio datorie catre SGU Ploiesti pentru cele doua spatii.

A doua victorie a ploiestenilor a venit la mai bine de trei luni de la prima, inregistrata pe 14 august, 2-1 cu FC Botosani. In tur, scorul a fost de 1-0 pentru CFR. In ultimele 11 partide, Petrolul a pierdut de sapte ori si a remizat de patru ori.

CITESTE SI: Trei echipe importante din LIGA 1 ar putea fi DEPUNCTATE pentru incalcarea FAIR PLAY-ului FINANCIAR

CFR venea dupa patru meciuri consecutive fara infrangere, doua victorii si doua egaluri.

FC Petrolul Ploiesti — FC CFR 1907 Cluj 1-0 (1-0), Stadion “Ilie Oana” — Ploiesti 
A marcat: Abdellah Zoubir (15). 
Arbitru: Catalin Popa (Pitesti); arbitri asistenti: Vasile Marinescu (Bucuresti), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezerva: Horia Gabriel Mladinovici (Bucuresti) 
Observatori: Sorin Boca (Iasi) — CCA, Ion Craiu (Bucuresti) — LPF.

Sursa foto: gsp