LIGA I: POLI TIMISOARA – FC VOLUNTARI, scor 1-2

FC Voluntari a invins-o pe Poli Timisoara cu scorul de 2-1 (0-0), duminica, in deplasare, intr-o partida din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Ilfovenii s-au desprins dupa ce Poli a ramas in zece oameni, spaniolul Miguel Suarez fiind eliminat in minutul 63, la meciul de debut, pentru doua cartonase galbene. Laurentiu Rus a deschis scorul din plonjon (75), iar Alexandru Tudorie (90+2) decis soarta partidei la capatul unui contraatac. Poli a inscris in ultimele secunde de joc, prin Ianis Zicu (90+3), la o neatentie a apararii echipei oaspete.

CITESTE SI: LIGA I: ASTRA Giurgiu – CFR Cluj 2-2 (0-1) / Liderul a smuls un punct in prelungiri

Ionel Ganea a debutat astfel cu dreptul ca antrenor al echipei FC Voluntari. Echipa sa a parasit, pentru moment, penultimul loc al clasamentului.

In tur, scorul a fost egal, 0-0.

Poli nu a castigat niciun meci din ultimele cinci, intregistrand doua egaluri si trei esecuri. FC Voluntari este neinvinsa in ultimele patru deplasari, iar in ultimele doua a obtinut victorii.

CITESTE SI: LIGA I: VIITORUL – CSMS IASI 1-2 (0-1) / MOLDOVENII DAU LOVITURA SI RELANSEAZA LUPTA PENTRU PLAY-OFF

Poli Timisoara — FC Voluntari 1-2 (0-0), stadion “Dan Paltinisanu” — Timisoara 
Au marcat: Ianis Zicu (90+3), respectiv Laurentiu Rus (75), Alexandru Tudorie (90+2). 
Cartonas rosu: Miguel Suarez (Poli, 63). 
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti); arbitri asistenti: Mircea Mihail Grigoriu (Bucuresti), Ciprian Florin Dansa (Oradea); arbitru de rezerva: Marian Barbu (Fagaras) 
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) — CCA, Cristian Vasc (Targu Lapus) — LPF

 Sursa foto: gsp