LIGA I: RAPID-CSMS IASI 0-1 (0-1) / CATASTROFA in GIULESTI! Feroviarii au cazut pe 17 in clasament

RAPID BUCURESTI  a fost invinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa CSMS IASI, in penultimul meci din etapa a XIII-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de atacantul brazilian Wesley Lopes, in minutul 28, care a tranformat o lovitura de la 11 metri acordata dupa o interventie a lui Al. Dan asupra lui Plamada.

In minutul 89, Wesley a mai ratat o lovitura de la 11 metri acordata dupa un fault al lui Mera asupra lui Badic, faza la care jucatorul rapidist a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat.

In urma acestui esec in fata unei contracandidate la evitarea retrogradarii, formatia giulesteana a facut rocada in clasamentul Ligii I cu Iasiul ajungand pe penultima pozitie, 17, cu 9 puncte acumulate in 13 etape.

Atacantul Daniel Pancu, titularizat de Marian Rada la acest meci, s-a accidentat la incalzire si a fost inlocuit de Alexandru Dan. La partida au asistat si antrenorul secund al nationalei, Daniel Isaila, alaturi de tehnicienii Mihai Teja si Florin Constantinovici.

Suporterii rapidisti de la Peluza a II-a i-au cerut demisia antrenorului Marian Rada, iar fanii de la tribuna a II-a au scandat: “Nu meritati tricoul nostru sa-l purtati”. La meci au asistat aproximativ 1.500 de spectatori.

CITESTE SI: MARIAN RADA sustine ca are de primit 14 SALARII RESTANTE de la FC Rapid 

RAPID BUCURESTI – CSMS IASI 0-1 (0-1)
MARCATOR: WESLEY LOPES ’28-pen.

RAPID BUCURESTI: Bornescu – Tinc, Mera, Al. Iacob, N. Vasile – Al. Dan (Fl. Calin ’46), Rui Miguel – Martin, E. Dica, Bus (Al. Coman ’59) – I. Rosu (Balint ’75). Antrenor: Marian Rada.
CSMS IASI: Grahovac- I.Voicu, Plamada, Cr.Munteanu, Tiganasu (Badic ’60) – Novac (Dima ’80), Cretu – Bosoi, Wesley, Al.Ciucur- Onduku (Bole ’63). Antrenor: Nicolo Napoli.

CARTONASE GALBENE: N. Vasile ’29, Mera ’71, ’88, E. Dica ’79 / Tiganasu ’31, Voicu ’48
CARTONAS ROSU: Mera ’88
ARBITRI: Sebastian Coltescu – Mircea Grigoriu, Florin Neacsu – Viorel Flueran.
OBSERVATORI: Iosif Olah, Paul Cazan.

Sursa foto: sport.ro