LIGA I: RAPID RETROGRADEAZA dupa ce a fost INVINSA de CFR CLUJ

Echipa RAPID BUCURESTI a RETROGRADAT din LIGA I de fotbal, dupa ce a fost INVINSA de CFR CLUJ cu scorul de 2-1 (0-0), sambata seara, la Cluj-Napoca, intr-un meci din etapa a 33-a, penultima a campionatului.

CFR s-a impus prin golurile marcate de italianul Davide Petrucci (‘60) si de francezul Gregory Tade (‘75 — penalty), dupa un fault comis de Pavel Cmovs la Ionut Larie, desi gazdele jucau in zece oameni din minutul 29, cand a fost eliminat Ciprian Deac. Golul de onoare al rapidistilor a fost inscris de Daniel Niculae (‘89).

Citeste si: LIGA I: UNIVERSITATEA CLUJ a pierdut meciul cu OTELUL GALATI si a RETROGRADAT in Liga II

Rapidistul Pancu a fost eliminat pentru al doilea cartonas galben (‘90+5), la ceea ce ar putea fi ultimul sau meci din cariera.

Tade, ajuns la 18 goluri, si-a asigurat practic titlul de golgheter al LIGII I, avand patru goluri mai multe decat urmatorul (Bogdan Mitrea — ‘14).

Cel mai bun om de pe teren a fost portarul gazdelor, Mihai Minca (fost la Rapid), care s-a opus in mai multe ori golului la ocaziile create de echipa giulesteana.

CFR si-a consolidat locul al treilea in clasament, dupa ce a primit vineri inapoi cele 24 de puncte cu care fusese penalizata de FRF.

Citeste si: LIGA I: RAPID a fost invinsa de CS UNIVERSITATEA CRAIOVA cu scorul de 1-2

In tur scorul a fost egal, 0-0.

RAPID are o singura victorie in ultimele cinci partide (doua egaluri, doua esecuri). CFR e neinvinsa de sapte partide (patru victorii, trei egaluri).

RAPID nu mai are nicio sansa de a se salva de la RETROGRADARE, fiind la sase puncte de zona de siguranta, cand a mai ramas o etapa de disputat. Alaturi de RAPID mai sunt virtual retrogradate Ceahlaul Piatra Neamt, Otelul Galati si Universitatea Cluj. Ultimele doua echipe care vor merge in esalonul secund se vor alege dintre Pandurii Tg Jiu, Gaz Metan Medias, Concordia Chiajna si FC Brasov.

Sursa foto: digisport.ro