LIGA I: RAPID – STEAUA 1-3 (1-1) / Campioana, victorie fara emotii in Giulesti

RAPID si STEAUA s-au intalnit sambata seara in primul derby al noului sezon din LIGA I, in Giulesti, partida terminandu-se cu victoria, 3-1, a ros-albastrilor, trupa din Ghencea invingand pentru a doua oara consecutive in Giulesti in doar 7 zile.

A doua intalnire dintre RAPID si STEAUA intr-o saptamana, dupa cea din Cupa Ligii, castigata de stelisti cu 2-1, a fost mai putin tensionata decat precedenta, deoarece pentru campioni au evoluat mai multi jucatori de baza care au dat consistenta jocului. Astfel, pentru prima data din 2007 pana in prezent, Steaua s-a impus in LIGA I in Giulesti.

Citeste si: RAPID-STEAUA 1-3 LIVE TEXT / CAMPIOANA INVINGE DUPA 7 ANI IN CAMPIONAT PE TERENUL GIULESTENILOR

Partida a inceput in noua de dominare a Stelei, care a rata trei bune oportunitati de gol prin Keseru, iar cum in fotbal sansele nefructificate se razbuna, Pancu a deschis scorul in minutul 23, dupa ce a ridiculizat apararea campioanei.

Bucuria gazdelor a durat insa doar 5 minute, Keseru reusind in cele din urma sa marcheze, egaland situatia pe tabela de marcaj si stabilind, totodata, si scorul pauzei.

Citeste si: VALERII MORARU este noul ACTIONAR MAJORITAR al FC Rapid 

In repriza secunda, Galca a decis ca e timpul sa trimita in teren artileria grea, iar Chipciu si Tanase si-au facut aparitia. N-a trecut mult si Steaua a trecut in avantaj. A marcat Popa, dintr-o pasa a nou-intratului Chipciu.

Acelasi Chipciu a fost in centrul atentiei si la reusita cu numarul 3. De data aceasta ca marcator. Septarul Stelei l-a invins pe Bornescu cu un sut de la 15 metri.

RAPID – STEAUA 1-3 (1-1)

Marcatori: Pancu ( 24) / Keseru (28), Popa (67), Chipciu (73)

RAPID: Bornescu – Tinc, Lung (46 Păun), Iacob, M. Stoica – Sandulescu – Al. Coman (62 Martin), V. Negru (73 Fl. Calin), Selagea – Pancu (cpt.) – Ciolacu.Antrenor: Ionel Ganea

STEAUA: Arlauskis – Rapa, Szukala, Filip, Latovlevici (cpt.) – Prepelita, Stanciu – Popa I, Valceanu (53 Chipciu), Parvulescu (57 Tanase) – Keseru (69 Iancu). Antrenor: Costel Galca