Liga I revine cu o premiera: Brigazile alcatuite din sase arbitri

Odata cu reluarea campionatului Ligii I, vineri, vom asista la o noua premiera in fotbalul autohton. Astfel, incepand de astazi partidele din competitia interna vor fi condusa de o brigada alcatuita din sase arbitri: un central, doi asistenti, doi aditionali si o rezerva.

Costurile suplimentare, in valoare de aproape 100.000 de euro pana la finele sezonului in curs, vor fi asigurate de FRF, ca din stagiunea 2014/2015 sa fie acoperite din fonduri UEFA.

Citeste si: Liga I revine: Programul si televizarile partidelor din etapa cu numarul 20

Iata cum arata brigazile de arbitri pentru primele doua partide programate vineri din cadrul etapei cu numarul 20 (a treia a returului) din Liga I:

Sageata Navodari  v ASC Botosani – ora 18.00 / Digi Sport 1
Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) – central; Florin Ungureanu si Bogdan Velicu (ambii Bucuresti) – asistenti; Emil Voicu (Bacau) si Ionut Iugulescu (Targoviste) – aditionali; Vlad Barleanu (Bucuresti) – rezerva
Observatori: Costin Toma (Piatra Neamt) si Dorin Rosca (Buzau).

Astra Giurgiu v Corona Brasov  – ora 20.30 / Digi Sport 1
Adrian Comanescu (Rm. Valcea) – Bogdan Gheorghe (Bucuresti) si Marius Marchidanu (Braila) – asistenti; Catalin Busi (Rm. Valcea) si Viorel Flueran (Craiova) – aditional; Daniel Demetrescu (Rm. Valcea) – rezerva
Observatori: Corneliu Fecioru si Grigore Sichitiu (ambii din Bucuresti).

Sursa foto: prosport.ro