LIGA I: REZULTATELE inregistrate LUNI in campionatul intern

LIGA I a programat in seara zilei de luni ultimele trei partide ale etapei cu numarul 27, runda in urma careia lupta pentru salvarea de la retrogradare s-a intetit.

In primul meci al zilei de luni in etapa 27 a LIGII I, UNIVERSITATEA CLUJ a obtinut o victorie vitala, scor 2-1, in fata echipei FC BOTOSANI. Golurile celor de la U CLUJ au fost reusite de VALENTIN LEMNARU, in minutul 44 si 74, in timp ce golul oaspetilor a fost inscris de VASVARI in minutul 10. Cu cele doua reusite din acest meci, LEMNARU a devenit noul golgheter al LIGII I, cu 13 goluri.

Citeste si: Un PATRON din LIGA I este ACUZAT ca a OMORAT o FATA de 18 ani!

Intr-un alt meci al ETAPEI 27 din LIGA I, VIITORUL si FC BRASOV au terminat la egalitate, scor 0-0. Echipa patronata de Gica Hagi se afla dupa acest joc intr-o situatie dificila, pe locul 17, cu 27 de puncte, la doua lungimi sub linia salvatoare.

In ultimul meci al ETAPEI 27 din LIGA I, PANDURII TRAGU JIU si SAGEATA NAVODARI au terminat tot la egalitate, scor 0-0. Dupa acest rezultat, PANDURII ocupa locul 6 in Liga 1, cu 42 de puncte, in timp ce SAGEATA este pe 14, cu 29 de puncte.

Sursa foto: gsp.ro