LIGA I: Rezultatele inregistrate vineri in etapa cu numarul 25

Liga I a programat vineri seara primele doua partide ale etapei cu numarul 25, Corona Brasov remizand pe teren propriu cu Sageata Navodari, iar Otelul s-a impus, 2-0, in fata Concordiei.

Corona Brasov si Sageata Navodari au terminat la egalitate, scor 0-0, intr-o partida foarte importanta pentru ambele echipe in lupta pentru evitarea retrogradarii. Apostol Muzac de la Sageata a tras in bara in minutul 7, dar cea mai mare ocazie a primei parti a apartinut gazdelor care au irosit o lovitura de la 11 metri in minutul 22 prin Bus. In partea a doua ambele echipe au cautat golul izbavitor, dar acesta nu a aparut, astfel incat lupta pentru salvarea de la retrogradare ramane in continuare deschisa.

Citeste si: Un club din Rusia ofera 1.500.000 de euro pentru capitanul Stelei

In celalalt meci al serii, Otelul Galati a obtinut o victorie foarte importanta, 2-0, in fata celor de la Concordia Chiajna. Astafei si Zaharia au fost marcatorii celor doua goluri, in minutele 74 si 76, Otelul ajungand dupa aceasta victorie pe locul 12 in clasament. Echipa galateana are dupa acest rezultat liniste dupa o saptamana agitata in care s-a pus problema falimentului la Otelul.