Liga I se afla in fata unui nou scandal urias.Rapid ar putea sa fie reprimita in prima divizie

Liga 1 se afla in fata unui nou scandal de proportii care ar urma sa se declanseze in primavara anului viitor, imediat dupa ce judecatorii de la Curtea Suprema Elvetiana vor lua o decizie finala in cazul apelului depus de oficialii clubului Rapid Bucuresti.

Giulestenii contesta decizia de excludere a echipei din Liga I, decizie luata de magistratii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane.

Exclus din prima divizie ca urmare a unei hotarari a Tribunalului de la Lausanne, clubul giulestean isi cauta dreptatea la cea mai inalta instanta din “tara cantoanelor”. Iar daca vor avea castig de cauza, Liga 1 se va afla intr-o situatie imposibila.

“Daca Rapid va castiga la Tribunalul Federal vor fi momente teribile, se va declansa un adevarat Armageddon in fotbalul romanesc”, a declarat Catalin Ciubota, fost avocat al LPF, pentru ProSport.

Giulestenii vor sa fie reprimiti in Liga 1, considerand retrogradarea administrativa ca fiind un abuz si, de asemenea, cer despagubiri in valoare de cateva milioane de euro.

Sursa foto: prosport.ro