LIGA I: Se incinge lupta pentru SALVAREA de la RETROGRADARE. Rezultatele inregistrate duminica in campionatul intern

Partidele disputate duminica in etapa cu numarul 30 din LIGA I au incins lupta pentru SALVAREA de la RETROGRADARE.

In primul meci al zilei, OTELUL GALATI, campioana Romaniei din urma cu doi ani, a pierdut partida cu FC BOTOSANI, 1-3, in deplasare, si este la un pas de retrogradarea in Liga 2. Vasvari, in minutul 19, a deschis scorul dupa ce a transformat elegant o lovitura de la 11 metri, pentru ca acelasi jucator sa mai inscrie o data, tot de la punctul cu var, in minutul 44. Fulop a marcat  in minutul 56 pentru 3-0, iar, galatenii au reusit golul de onoare in prelungirile partidei, prin Astafei. In urma acestui rezultat, Otelul ramane pe pozitia a 16-a in clasamentul Ligii 1, la un punct de primul loc care asigura salvarea de la retrogradare.

Citeste si: IONUT NEGOITA, gata SA RENUNTE la DINAMO

FC VIITORUL, echipa patronata de Gica Hagi, a obtinut o victorie cruciala in etapa cu numarul 30 din LIGA I, impunandu-se la limita, scor 1-0, in fata celor de la UNIVERSITATEA CLUJ. Unicul gol al partidei a fost inscris de Nicolae Dica in prelungiri. Dupa aceasta victorie, VIITORUL a urcat pana pe locul 15, cu 33 de puncte, cu unul mai mult decat Sageata Navodari si doua peste Otelul Galati.

Citeste si: STEAUA le depaseste pe Manchester United, Milan si Valencia in CLASAMENTUL CLUBURILOR 

In ultimul meci al etapei 30 din LIGA I, STEAUA intalneste luni seara, in Ghencea, pe Corona Brasov, echipa deja retrogradata.

Sursa foto: digisport.ro