Liga I se mută în altă țară! FRF a propus, cluburile au acceptat! Planul Federației

Liga I se mută în altă țară! Da, ați citit bine, nu este vorba despre o glumă nesărată! În urma unei videoconferințe care a avut loc miercuri și la care au participat oficialii FRF și reprezentanții celor 14 cluburi din Liga I s-a luat această hotărâre surprinzătoare, anunță în exclusivitate Digisport.

FRF a propus acest plan și cluburile din prima ligă  dar și reprezentanții LPF au fost de acord. Conform sursei citate, lucrurile se vor desfășura astfel: din momentul în care se reiau pregătirile, toate echipele din primul eșalon se vor deplasa în cantonament în Antalya. Apoi, după trei săptămâni de pregătire centralizată, dacă în România nu se va putea juca încă fotbal, meciurile rămase de disputat, din actualul sezon, vor avea loc în mai multe locații din Antalya.

Mai mult, LPF a programat deja datele de disputare pentru etapele rămase. Astfel, conform programului, ar urma să aibă loc etape pe 6/7 iunie, 13/14 iunie, 17/18 iunie, 20/21 iunie, 27/28 iunie, 1/2 iulie, 4/5 iulie, 8/9 iulie, 11/12 iulie, 18/19 iulie, 22/23 iulie şi 25/26 iulie.

Dacă etapele rămase din sezonul 2019/2020 în Liga I se vor disputa în România fără spectatori sau tocmai în Antalya asta rămâne de văzut……

Sursa foto: sport