LIGA I: STEAUA a invis CSMS IASI cu scorul de 1-0

Formatia STEAUA BUCURESTI a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSMS IASI, intr-un meci din etapa a XVII-a a LIGII I, in care golul victoriei a fost marcat in minutul 90+4.

Golul a fost marcat de Szukala, cu o lovitura cu capul, faza la care Grahovac l-a faultat pe stelist. Portarul oaspetilor a fost eliminat dupa intrarea la Szukala.

Citeste si: LIGA I: STEAUA, fara NUME si EMBLEMA pe tabela de marcaj la meciul cu CSMS IASI

In minutul 90+7, a fost eliminat si Prepelita, de la Steaua, dupa primirea celui de-al doilea cartonas galben.

STEAUA: Arlauskis – Luchin, Szukala, Varela, Filip – Prepelita, Sanmartean – Popa (Stanciu ’70), Chipciu, Tanase – Keseru (Rusescu ’60). Antrenor: Constantin Galca.

CSMS IASI: Grahovac – Voicu (Mitici ’72), Plamada, Munteanu, Badic – Bosoi, Mihalache, Olah, Ciucur – Dobre (Caparco ’90+6), Bole (Novac ’86). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonase galbene: Sanmartean ’32, Prepelita ’59, ’90+7, Rusescu ’90 / Grahovac ’75, ’90+5

Cartonase rosii: Prepelita ’90+7 / Grahovac ’90+5

Arbitri: Iulian Calin – Octavian Sovre, Ciprian Dansa – Marian Balaci

Observatori: Patritiu Abrudan, Marin Petrache

STEAUA a jucat fara insemnele clubului pe tricouri, numele si emblema lipsind si de pe tabela de marcaj. Pe tabela de marcaj, in locul siglei STELEI a aparut doar un chenar alb pe fond negru, sub care era scris “Gazde”. In ceea ce ii priveste pe oaspeti, pe tabela au aparut emblema si numele CSMS IASI.

Citeste si: Steaua va juca meciul cu CSMS Iasi fara emblema clubului pe tricouri

De asemenea, fotbalistii STELEI nu au avut insemnele clubului pe echipamentul de antrenament si pe cel de joc. Pe echipamente s-a lipit o banda adeziva neagra pentru a se acoperi insemnele FC STEAUA.

In plus, crainicul de la stadionul STELEI nu a folosit numele echipei, ci titulatura “formatia campioana”.

Numele STEAUA si sigla gruparii bucurestene au lipsit si de pe foaia de joc, iar conducerea clubului a luat decizia sa acopere numele echipei cu banda neagra inclusiv pe imbracamintea oficialilor.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori.

Cei aproximativ 300 de suporteri stelisti de la peluza au afisat un banner cu mesajul: “Istoria traieste prin noi” si au scandat la inceputul meciului “Romania”. Ei au mai scandat: “Steaua suntem noi”.

Pe de alta parte, la stadionul STEAUA instalatia de nocturna a functionat doar pe trei stalpi, unul fiind oprit.

Sursa foto: digisport.ro