LIGA I. STEAUA BUCURESTI – FC BOTOSANI, SCOR 5-3, intr-un meci spectaculos la Cluj

STEAUA BUCURESTI a reusit sa invinga la capatul unui meci extrem de spectaculos pe FC BOTOSANI,, cu scorul de 5-3, in etapa a XVII-a din Liga Intai. Partida s-a jucat pe stadionul celor de la CFR Cluj, intrucat NATIONAL ARENA A FOST INCHISA DEOARECE NU ARE AUTORIZATIE.

Stelistii au inceput ca din tun meciul si au inscris pe un contraatac spectaculos in primul minut, dupa golul lui NICANDRO BREEVELD, din pasa lui NICUSOR STANCIU. A urmat apoi o ratare mare a lui AYMEN TAHAR, pentru ca in minutele 26 si 27 FC BOTOSANI sa ia conducerea meciului prin golurile lui DAN ROMAN si MARTINUS. 

Insa bucuria moldovenilor a durat doar mai putin de un minut, intrucat Steaua avea sa inscrie de doua ori, prin Stanciu si TADE. Astfel, la pauza tabela de scor arata un uluitor 3-2 pentru Ros-Abastrii. 

CITESTE SI: STADIONUL NATIONAL ARENA NU ARE AUTORIZATIE DE 5 ANI. IGSU: IL INCHIDEM IN 30 DE ZILE

A doua repriza a inceput sub dominatia botosanenilor, care aveau sa egaleze prin CABRERA in minutul 60. O ratare a aceluiasi Stanciu avea sa anunte noi goluri din partea Stelei. Acestea au venit de la CORNEL RIPA, in minutul 68, dupa ce TADE trimisese in bara si de la NICUSOR STANCIU, in minutul 72, pe un alt contraatac scoala. 

Pe final de meci ambele echipe au mai avut ocazia sa inscrie iar fundasul lui Botosani, MIRON, a luat cartonas rosu. 

Scor final 5-3 si Steaua se mentine pe locul trei in clasament, cu 30 de puncte. De partea cealalta FC Botosani are o situatie disperata, cu 13 puncte.

Sursa foto: gsp