LIGA I: STEAUA BUCURESTI – PETROLUL PLOIESTI 0-1(0-0)

PETROLUL PLOIESTI a invins-o pe STEAUA BUCURESTI cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Arena Nationala din Capitala, in ultima partida din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

STEAUA BUCURESTI a dominat jocul si si-a creat mai multe ocazii de gol, insa PETROLUL PLOIESTI a dat lovitura pe final, prin Gevaro Nepomuceno (90), la capatul unui contraatac.

Doar 5.020 de spectatori au asistat la acest meci, in care Fernando Varela a fost capitan in premiera al Stelei. Stelistii nu au putu alinia mai multi jucatori de baza: Prepelita, Breeveld, Rusescu, Tanase si Chipciu.

Victoria Petrolului a venit in ziua in care antrenorul Mircea Rednic a implinit varsta de 53 de ani.

In tur, STEAUA BUCURESTI s-a impus cu scorul de 3-2. PETROLUL PLOIESTI si-a luat astfel revansa atat pentru meciul din campionat, cat si pentru eliminarea din Cupa Romaniei (1-1 la Ploiesti, 1-3 pe Arena Nationala, saptamana trecuta).

CITESTE SI: GIGI BECALI este PREZENT la meciul STEAUA – PETROLUL PLOIESTI

PETROLUL PLOIESTI, care revine pe locul al treilea in clasament, a obtinut a doua sa victorie in ultimele sase partide (trei esecuri, un egal). Ploiestenii sunt neinvinsi in deplasare in acest campionat.

STEAUA BUCURESTI ramane la doar patru puncte de locul al doilea, ocupat de ASA Tg. Mures. Campioana a pierdut primul meci dupa o serie de trei victorii consecutive in campionat.

FC STEAUA BUCURESTI — FC PETROLUL PLOIESTI 0-1 (0-0), “Arena Nationala” — Bucuresti

CITESTE SI: Romania a URCAT din nou in CLASAMENTUL FIFA

A marcat: Gevaro Nepomuceno (90).

Arbitru: Radu Petrescu (Bucuresti); arbitri asistenti: Octavian Sovre (Oradea), Mircea Orbulet (Bucuresti); arbitri asistenti aditionali: Adrian Viorel Cojocaru (Galati), Dragos Istrate (Bucuresti); arbitru de rezerva: Bogdan Velicu (Bucuresti)