LIGA I: Steaua castiga fara emotii partida cu Gaz Metan Medias. Pustiul Valceanu a debutat cu gol

Steaua Bucuresti a castigat sambata seara, 3-0, partida disputata in Ghencea contra celor de la Gaz Metan Medias, partida marcand debutul pustiului Robert Valceanu, care nu a implinit inca 17 ani, acesta reusind un gol fabulos din lovitura libera.

Steaua a obtinut o noua victorie in Liga 1, 3-0 cu Gaz Metan Medias, trecand si peste etapa 23 a campionatului fara sa fie infranta. Campioana Romaniei ramane astfel intr-un grup format din doar trei echipe din Europa care nu au pierdut in campionat, alaturi de Bayern Munchen si Sparta Praga. Mai mult, campioana Romaniei a reusit sa inscrie in toate meciurile disputate in campionat sezonul acesta, iar dupa victoria de astazi este formatia cu cel mai bun atacat si cea mai buna aparare din Romania.

Claudiu Keseru, titularizat in premiera de Reghecampf, a deschis scorul pentru Steaua in minutul 13, stabilind si scorul pauzei date fiind ratarile ce au urmat de ambele parti.

Citeste si: LIGA I: Dinamo castiga partida cu U Cluj si ramane pe locul 4 

In repriza secunda, Steaua s-a desprins la 2-0, dupa reusita lui Piovaccari din minutul 66, pentru ca finalul sa ii apartina lui Robert Valceanu, un pusti de nici 17 ani, care face fotbal in Ghencea de la varsta de 5 ani. Mijlocasul ofensiv a debutat la Steaua in Liga I cu 16 minute inainte de finalul meciului si a reprezentat surpriza placuta pentru antrenorul Reghecampf si suporterii campioanei. Valceanu a inscris in prelungiri, din lovitura libera, trimitand excelent balonul in plasa de la 20 de metri.

Sursa foto: gsp.ro