LIGA I: Steaua – Concordia Chiajna, scor 3-1 / Victorie pentru stelisti in ultimul meci din etapa a 11-a a

Steaua Bucuresti a invins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 3-1 (3-0), luni seara, pe Arena Nationala din Capitala, in ultimul meci din etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Fernando Varela (5), Nicusor Stanciu (25 — penalty) si Alex Chipciu (43), in timp ce golul de onoare al ilfovenilor a fost inscris de Valentin Lazar (90+4), dupa ce portarul Florin Nita a respins penalty-ul executat de jucatorul imprumutat de la Dinamo.

CITESTE SI: LIGA 1. PETROLUL PLOIESTI – CS U CRAIOVA. SCOR 0-1 Criza continua pentru “Lupii Galbeni”

Ambele lovituri de pedeapsa au fost acordate cu usurinta. Stanciu a executat un corner cu efect, iar mingea a lovit bara transversala (85).

La Steaua a debutat mijlocasul marocan Houssine Kharja, transferat la finalul saptamanii trecute. Kharja a fost titular si a jucat 56 de minute, fiind inlocuit cu algerianul Aymen Tahar.

Aceasta a fost prima victorie a Stelei cu Titi Dumitriu pe banca tehnica in acest mandat, dupa un debut cu stangul (0-1 cu ACS Poli Timisoara).

FC Steaua Bucuresti — CS Concordia Chiajna 3-1 (3-0), “Arena Nationala” — Bucuresti 
Au marcat: Fernando Varela (5), Nicusor Stanciu (25 — penalty), Alex Chipciu (43), respectiv Valentin Lazar (90+4). 
Valentin Lazar a ratat un penalty in min. 90+4 (a aparat Florin Nita). 
Arbitru: Horatiu Mircea Fesnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenti: Andrei Constantinescu (Bucuresti), Bogdan Gheorghe (Bucuresti); arbitru de rezerva: Ionut Coza (Cernica/IF) 
Observatori: Cristian Nica (Ploiesti) — CCA, Ion Craiu (Bucuresti) — LPF

Sursa foto: gsp