LIGA I: STEAUA – U CLUJ 4-1 (2-0) / Campioana a facut instructie cu “SEPCILE ROSII”

Steaua Bucuresti s-a impus, fara emotii, in partida disputata pe Ghencea impotriva ardelenilor de la Universitatea Cluj. Meciul contand pentru etapa cu numarul 11 din aceasta editie de campionat s-a incheiat cu victoria clara a campioanei en-titre, scor 4-1, in fata elevilor fostului jucator al ros-albastrilor, George Ogararu.

Steaua a facut o repetitie foarte buna, duminica seara, inaintea meciului cu portughezii de la Rio Ave din cadrul grupelor Europa League care va avea loc joi seara, cu incepere de la ora 22.05, pe stadionul National Arena din Capitala. Un meci care ii va da batai de cap antrenorului Costel Galca in conditiile in care atat Fernando Varela, cat si Raul Rusescu au parasit meciul cu “Sepcile Rosii” acuzand cate o accidentare. Steaua ramane lider in clasamentul din Liga I dupa unsprezece etape disputate, cu 28 de puncte acumulate, cel mai prolific atac si cea mai sigura aparare (la egalitate cu CFR Cluj). Universitatea Cluj este dupa 11 etape, pe locul 13 cu…..11 puncte!

CITESTE SI: LIGA I: CSU CRAIOVA-CONCORDIA 1-1 (0-1) / JUVETII au evitat in-extremis INFRANGEREA 

INCIDENTE inaintea partidei din Ghencea

Mai multi fani ai echipei Steaua Bucuresti din Peluza Sud au fost retinuti, duminica, inaintea meciului cu Universitatea Cluj a precizat Jandarmeria. Inainte de a intra in stadion, un grup de aproximativ 50-60 de suporteri stelisti din Peluza Sud a refuzat controlul corporal din motive necunoscute. Aceleasi persoane au urcat apoi in tramvaiul 41 unde au provocat un incident, ceea ce a condus la interventia jandarmilor din zona. Suporterii au coborat din tramvai, o parte dintre ei fiind retinuti pentru identificarea lor si a faptelor comise, a informat Jandarmeria.

CITESTE SI: LIGA I: GAZ METAN – ASTRA GIURGIU 1-1 (0-0) / PROTASOV a debutat cu o REMIZA

STEAUA BUCURESTI – UNIVERSITATEA CLUJ 4-1 (2-0)

’12: 1-0: Latovlevici a centrat din partea stanga, Rusescu a prelungit balonul cu capul si Papp a inscris primul gol la Steaua din foarfeca de la 6 metri.
’31: 2-0: Claudiu Keseru a centrat de pe partea dreapta, iar Szukala a reluat de la 3 metri cu o lovitura de cap in stanga lui Veselovsky.
’59: 2-1: Latovlevici a respins cu o lovitura de cap pana la 17 metri o centrare venita de pe partea stanga, iar Dan Bucsa a inscris din voleu in dreapta lui Arlauskis.
’65: 3-1: Adrian Popa a inscris cu un sut de la 15 metri, dupa o actiune personala.
’74: 4-1: Sanmartean a executat o lovitura libera de la 20 de metri, mingea a lovit bara, iar Keseru a reluat in poarta goala de la opt metri cu piciorul drept.

STEAUA BUCURESTI: Arlauskis – Papp, Varela (Rapa ’29), Szukala, Latovlevici – Prepelita, Sanmartean (Breeveld ’78) – Ad. Popa, Rusescu (Stanciu ’57), Tanase – Keseru. Antrenor: Constantin Galca.
UNIVERSITATEA CLUJ: Veselovsky – Ciupe, Skvorc, Ninu, Musat (R. Costin ’76) – Lungu, Bucsa – Cristocea (Lemnaru ’76), Mengolo (Kovacs ’88), Ceppelini – Gravenberch. Antrenor: George Ogararu.

CARTONASE GALBENE: Prepelita ’37, Papp ’84, Ad. Popa ’89 / Gravenberch ’33, Mengolo ’73, Ninu ’82, Ceppelini ’89.
ARBITRI: Alexandru Tudor – Adrian Paunescu, Stelian Slabu – Dan Grigore Botescu.
STADION: “STEAUA” (Bucuresti)
SPECTATORI: 4.533

Sursa foto: sport.ro