LIGA I: U CLUJ castiga meciul cu ACS TIMISOARA dupa ce a fost condusa. Vezi ce a facut FC BRASOV in partida contra CONCORDIEI CHIAJNA

ETAPA 28 din LIGA I a mai programat luni, in cea de-a doua zi de PASTE, alte doua meciuri, pe langa partida dintre VIITORUL si STEAUA. U CLUJ a invins la Timisoara, in timp ce FC BRASOV inca spera la salvarea de la retogradare dupa succesul cu CHIAJNA.

UNIVERSITATEA CLUJ a invins luni, cu 2-1, pe ACS TIMISOARA, in primul meci al zilei din etapa 28 a LIGII I. ACS Timisoara a fost echipa care a inceput mai bine acest meci, Popovici deschizand scorul in minutul 2, dominand apoi pana la capat primele 45 de minute.

Citeste si: VIITORUL – STEAUA 0-3 LIVE TEXT /KESERU marcheaza la prima atingere de balon 

In repriza a doua, U CLUJ a fost insa la timona, Lungu egaland in minutul 52, pentru ca Max Nicu sa marcheze in minutul 82 golul de trei puncte pentru formatia ardeleana. U CLUJ urca pana pe locul 12 al clasamentului si continua cursa pentru salvarea de la retrogradare.

Citeste si: LIGA I: PETROLUL PLOIESTI se apropie la un punct de locul secund 

FC BRASOV a castigat la randu-i, in cea de-a doua partida a zilei din etapa 28 a LIGII I, trecand pe teren propriu, cu 3-1, de CONCORDIA CHIAJNA. Grigorie, cu un gol in minutul 24, a deschis scorul, pentru ca in minutul 48 sa realizeze dubla. Singurul gol al oaspetilor a venit de la Rosu, din penalti, in minutul 69, tabela fiind inchisa de Bruno Madeira, fundasul marcand cu 5 minute inainte de final, pentru 3-1. 

FC BRASOV face 30 de puncte si inca spera la ramanerea in prima liga, chiar daca este pe loc retrogradabil inca.