LIGA I: U CLUJ – DINAMO 2-3 (1-3) / “Cainii” urca pe locul doi

DINAMO s-a impus, 3-2, in deplasarea de la UNIVERSITATEA CLUJ, in etapa a doua din Liga I, si a urcat pe podiumul clasamentului intern.

DINAMO a inceput in forta meciul de pe Cluj Arena, iar in minutul 10 Matei a deschis scorul din penalti. La aceasta faza, portarul gazdelor, Vesselovsky, a fost eliminat pentru fault intr-o faza iminenta de gol. Clujenii au egalat in minutul 27 prin lovitura de cap a lui Ducu Ninu, insa peste doar sapte minute, scrie ziare.com, oaspetii au trecut din nou in avantaj in urma unui sut frumos trimis de Lazar din marginea careului.

Citeste si: LIGA I: GAZ METAN MEDIAS-CSMS IASI 0-0 / Oaspetii obtin un punct in inferioritate

DINAMO facut in cele din urma 3-1 in minutul 45, prin Bilinski, care a ajuns la patru goluri in acest sezon. Din minutul 84, clujenii au revenit in meci dupa golul reusit de Boutadjine cu o lovitura de cap, dar nu au putut egala pe final.

Citeste si: SCANDAL IN LIGA I: “Vor ajunge la INCHISOARE”

Dupa acest rezultat, DINAMO ocupa locul 2 in Liga 1, cu 6 puncte, in timp ce U Cluj este pe 14, cu 1 punct. Etapa urmatoare, DINAMO va primi vizita lui ASA Targu Mures, iar U Cluj se va deplasa la Chiajna.