LIGA I: U CLUJ – PANDURII TG JIU 2-0 (1-0) / Prima victorie pentru antrenorul George Ogararu

Universitatea Cluj a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), Pandurii Targu Jiu, intr-un meci contand pentru etapa a X-a, aceasta fiind prima victorie in Liga I pentru antrenorul ardelenilor, George Ogararu.

Pana acum, in cele trei etape in care s-a mai aflat la conducerea ardelenilor, Ogararu pierduse toate meciurile, 1-2 cu Rapid, 0-2 cu CS Universitatea Craiova si 0-1 cu CFR Cluj.

CITESTE SI: LIGA I: FC BRASOV a invins CSMS IASI cu scorul 2-0

UNIVERSITATEA CLUJ – PANDURII TG JIU 2-0 (1-0)

’42: 1-0: Vasilica Cristocea a deschis scorul cu un sut de la sapte metri, pozitie centrala, dupa ce a primit o pasa de pe partea dreapta.
’81: 2-0: Lorant Kovacs a avut un schimb de pase cu Andrei Lungu, a primit mingea in coltul careului de 16 metri si a inscris cu un sut plasat aproape de vinclul din stanga portii lui Stanca.

Universitatea Cluj: Veselovosky – Ciupe, Ninu, Skvorc, Musat – Nuno Viveiros (Ceppelini ’75), Lungu, Cristocea (Kovacs ’80), Bucsa, Achim (Paulinho ’46) – Gravenberch. Antrenor: George Ogararu.
Pandurii Targu Jiu: Stanca – Pleasca, Erico, Elton, Momcilovic – Buleica (Mevlja ’46), Anton (Predescu ’73), Nistor, Nicoara (Shalaj ’46) – Roman, Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoras.

CITESTE SI: LIGA I: CEAHLAUL-FC BOTOSANI 0-1 (0-1) / DERBY-UL moldav a fost castigat de oaspeti 

Cartonase galbene: Achim ’39, Bucsa ’45, Cristocea ’55, Ceppelini ’85 / Shalaj ’57.

Partida de pe “Cluj Arena” a fost arbitrata de o brigada avandu-l la centru pe Istvan Kovacs, ajutat la cele doua linii de Mircea Grigoriu si Bogdan Gheorghe, in timp ce Florin Miron a fost rezerva. Observatorii partidei au fost Florin Hincu si Dan Potocianu.

Sursa foto: prosport.ro