LIGA I: Universitatea s-a impus in derbyul Clujului. Vezi celelalte rezultate inregistrate luni

Etapa 24 a Ligii I s-a incheiat luni seara cu derbyului orasului Cluj, Universitatea reusind sa castige partida cu CFR, 2-1, chiar pe stadionul rivalei. In celelalte doua partide ale serii, FC Brasov s-a impus in fata Ceahlaului, 1-0, iar Vaslui a castigat la Timisoara, 2-0.

U Cluj a obtinut luni o victorie istorica in fata marii rivale din oras, CFR, castigand dupa 42 de ani o partida in Liga I contra formatiei din Gruia. Lemnaru a marcat pentru 1-0 in minutul 15, dar CFR a revenit in joc prin reusita semnata de Ogbu in minutul 18. Partea secunda a adus insa golul victorios pentru cei de la Universitatea, Ciupe punctand in minutul 63 pentru trei puncte vitale in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Citeste si: Steaua castiga, 2-1, partida cu Sageata si se distanteaza la opt puncte in fruntea clasamentului

FC Brasov a obtinut luni o victorie vitala, scor 1-0, pe teren propriu, in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Andrei Cristea, in minutul 37, cele trei puncte aducand formatia de la poalele Tampei la doar un punct sub linia retrogradarii.

Intr-un alt meci disputat luni in etapa cu numarul 24 a Ligii I, FC Vaslui a obtinut o victorie importanta in lupta pentru pozitia a patra in campionat, care asigura prezenta in cupele europene. Moldovenii au castigat in fata Timisoarei, scor 2-0, chiar pe “Dan Paltinisanu”. Polonezul Celeban a deschis in minutul 16, iar Viveiros a marcat pentru 2-0 in minutul 73.