LIGA I: VIITORUL – CSMS IASI 1-2 (0-1) / Moldovenii dau lovitura si relanseaza lupta pentru PLAY-OFF

VIITORUL CONSTANTA antrenat de Gica Hagi s-a impiedicat pe teren propriu, sambata seara, in etapa a 24-a a Ligii 1. Echipa de la malul marii a fost invinsa de CSMS IASI, scor 1-2, dupa un meci foarte slab facut de elevii Regelui, iar moldovenii reintra in lupta pentru PLAY-OFF.

In prima repriza, VIITORUL CONSTANTA a parut ca este echipa mai determinata, iar Razvan Marin a fost cel mai periculos jucator al gazdelor. Cea mai mare ocazie a echipei lui Hagi a fost in minutul 41, dupa un corner executat de Florin Cernat.

CITESTE SI: LIGA I: ASA TARGU MURES – PANDURII TARGU JIU, SCOR 0-1

In ultimul minut, insa, GOLUBOVIC a reusit sa marcheze pentru CSMS IASI dupa o gafa a lui Pecanha, portarul gazdelor iesind hazardat si permitandu-i lui Andrei Cristea sa-l lobeze, iar coechipierul acestuia a impins mingea in poarta.

La scurt timp dupa reluarea jocului, in minutul 53, NUNO VIVEIROS a reusit sa dubleze avantajul oaspetilor, la capatul unui contraatac. VIITORUL CONSTANTA a mai avut trei ocazii in repriza a doua, cea mai importanta fiind lovitura libera a lui Nedelcu, de la 20 de metri. In ultimul minut de joc, arbitrul a dictat penalti, iar Florin Tanase a marcat golul de onoare pentru gazde.

Dupa acest meci, VIITORUL CONSTANTA ramane pe locul 2, cu 43 de puncte, la egalitate cu Pandurii si la 3 distanta de liderul Astra Giurgiu. In schimb, CSMS IASI face un pas foarte mare catre PLAY-OFF, ajungand la egalitate de puncte cu ASA Targu Mures, 35, formatia aflata pe locul 6, ultimul care asigura calificarea in aceasta faza.

Vineri seara, ASA a pierdut primul meci din 2016, scor 0-1 pe teren propriu, contra Pandurilor Targu Jiu.

Sursa foto: sport