LIGA I: VIITORUL – SAGEATA 0-0. CFR Cluj, doar egal la Corona

Etapa 23 a Ligii I a programat astazi primele partide, acestea nefiind lipsite de surprize care ar putea duce la noi demiteri de antrenori in campionatul intern.

In primul meci al serii, FC Viitorul, echipa patronata de Gica Hagi, nu a reusit sa se impuna in “derbiul retrogradarii” cu Sageata Navodari, partida terminandu-se la egalitate, scor 0-0. Atat cei de la Viitorul, cat si cei de la Sageata, si-au adjudecat cate o repriza din punct de vedere al dominarii, gazdele prima, iar oaspetii pe cea de-a doua, insa desi a fost un meci destul de inchis, faze spectaculoase la cele doua porti au lipsit.

Citeste si: LIGA I: Situatie hilara ! Universitatea Cluj are doi antrenori principali 

Cel de-al doilea meci al serii a pus fata in fata la Brasov pe Corona si CFR Cluj. Oaspetii, vazuti ca marii favoriti ai meciului, au condus cu 2-0 la pauza, dar s-au vazut egalati pe final, partida terminandu-se la egalitate, scor 2-2. Desi antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuta, a incercat o mica revolutie inaintea meciului de la Brasov, lasand in afara lotului nu mai putin de patru jucatori importanti, chiar el s-ar ptea vedea inlaturat de la echipa dupa acest meci, dat fiind faptul ca rezultatul o indeparteaza tot mai mult pe echipa clujeana de pozitiile care asigura prezenta in cupele europene.

In ultima partida a zilei, ACS Poli a pierdut surprinzator pe teren propriu in fata lui FC Brasov. A fost 1-0 pentru oaspeti, singurul gol al intalnirii fiind marcat in minutul 88 de Andrei Cristea. Brasovenii au evoluat in inferioritate din minutul 80, dupa eliminarea lui Grigorie, care l-a lovit cu gheata in cap pe Nuno Claro.