LIGA I: VIITORUL-STEAUA 0-1. Gabi Iancu a marcat din penalty

STEAUA a revenit in Liga 1 cu o victorie impotriva celor de la VIITORUL lui Hagi, obtinuta la Chiajna. Desi nu au facut un meci stralucit, ros-albastrii au reusit sa ia cele trei puncte puse in joc, gratie reusitei lui Gabi Iancu in debutul reprizei a doua.

Suparati pentru infrangerile cu Ceahlaul si Ludogorets, suporterii STELISTI s-au prezentat in numar destul de redus, aproximativ 150, la meci. Galeria a afisat chiar si un mesaj pentru jucatorii lui Galca: “Respectati-va suporterii”.

Citeste si: STEAUA VA PIERDE O SUMA URIASA ODATA CU RATAREA CALIFICARII IN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR

Prima repriza nu a fost una stralucita pentru Szukala si compania. Jucatorii lui Hagi au facut pressing, iar elevii lui Galca au reusit cu greu reusesc sa construiasca in absenta titularilor. Prima ocazie a meciului i-a apartinut lui Stanciu, care a trimis pe langa poarta, desi a fost lansat bine de Gabi Iancu. In minutul 30 a venit si marea ocazie a VIITORULUI, insa Silviu Pana a reluat peste poarta.

Repriza a doua a inceput cu o schimbare facuta de Costel Galca, Keseru fiind introdus in locul lui Parvulescu. Se pare ca decizia antrenorului a fost de bun augur. Cateva minute mai tarziu, Gabi Iancu a deschis scorul din penalty, dupa ce a fost faultat de Taru, acesta din urma din postura de ultim aparator. Fundasul VIITORULUI a fost eliminat.

STEAUA a inceput sa puna presiune pe elevii lui Hagi, ratand cateva ocazii. In minutul 68, Galca l-a schimbat pe Adi Popa si l-a introdus pe teren pe Gradinaru. Chiar si in inferioritate, fotbalistii de la VIITORUL au cautat egalarea. In minutul 82, Markus a sutat periculos, insa Cojocaru a scos foarte bine.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI A TRANSFERAT UN INTERNATIONAL ROMAN IN VARSTA DE 24 DE ANI

Pe final de meci, Viitorul a mai pierdut un om, chiar portarul Buzbuchi, care a vazut direct cartonasul rosu dupa un fault la Gradinaru. In locul lui a intrat Daminuta, care a fost noul portar al echipei. Cu toate acestea, tot VIITORUL a avut ocazia de a inscrie. In minutul 90, Benzar a trimis un sut inselator, care a lovit bara, portarul STELEI fiind iesit.

Sursa foto: romaniatv.net