LIGA PROFESIONISTA de FOTBAL il da in judecata pe DUMITRU DRAGOMIR

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), DUMITRU DRAGOMIR, are din nou probleme dupa ce a fost actionat in judecata, pentru CALOMNIE, chiar de institutia in fruntea careia s-a aflat multi ani la rand.

Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anuntat ca il va da in judecata pe fostul presedinte al forului, DUMITRU DRAGOMIR, in urma acuzatiilor pe care acesta le-a adus actualei conduceri, in frunte cu GINO IORGULESCU. DUMITRU DRAGOMIR a afirmat, joi in timpul emisiunii ProSport Live, ca sefii LPF au luat MITA pentru a ceda fara licitatie DREPTURILE de TELEVIZARE  ale Ligii I.

REACTIA LPF la acuzele lui DUMITRU DRAGOMIR:

“Am luat act cu neplacuta surprindere de noile afirmatii calomnioase facute de domnul DUMITRU DRAGOMIR in cadrul emisiunii Pro Sport Live din data de 19 noiembrie 2015.

CITESTE SI: CONSILIUL CONCURENTEI ANCHETEAZA CONTRACTUL PRIN CARE LPF A VANDUT DREPTURILE TV ALE LIGII I

Obisnuiti de-a lungul timpului sa fim tinta unor atacuri murdare si nefondate, prima pornire a fost aceea de a ignora acest nou atac mediatic al fostului presedinte LPF. Cu toate acestea, inainte sa loveasca in noi, astfel de atacuri, venite deloc intamplator in acest context, afecteaza grav imaginea fotbalului romanesc, motiv pentru care ne vedem nevoiti sa reactionam pentru a preveni decredibilizarea acestui fenomen. Profitam asadar de acest drept la replica pentru a respinge categoric acuzele halucinante aduse de domnul DUMITRU DRAGOMIR si solicitam public DNA nu doar sa demareze o ancheta referitoare la presupusele fapte de coruptie indicate de domnia sa, ci sa demareze aceasta ancheta in cel mai scurt timp posibil, pentru a risipi orice urma de indoiala in legatura cu buna-credinta a conducerii Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Mai mult decat atat, presedintele LPF a contactat o echipa de avocati cu scopul a-l actiona in judecata pe domnul DUMITRU DRAGOMIR pentru afirmatiile calomnioase facute.

In alta ordine de idei, este greu de inteles motivul pentru care un fost presedinte LPF este dispus sa loveasca in imaginea sportului care i-a adus de-a lungul vietii numeroase satisfactii de ordin profesional si material. Surprinderea noastra este cu atat mai mare cu cat cel care ne acuza de practici ilegale este judecat in doua cauze penale pentru activitatea de presedinte LPF. Il informam pe aceasta cale pe domnul DUMITRU DRAGOMIR ca nu toti presedintii LPF primesc sau platesc comisioane la incheierea contractelor de cesiune a drepturilor media si dorim sa il asiguram ca se poate face fotbal si fara astfel de practici”.

Sursa foto: sport