LILIANA MINCA a fost EXCLUSA din PPDD

Deputatul LILIANA MINCA a anuntat sambata, printr-un comunicat de presa, ca a fost EXCLUSA din Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PPDD).

Excluderea a avut loc la scurt timp dupa ce Minca, parlamentar ales in Colegiul 3 Saveni — judetul Botosani, a acuzat conducerea partidului ca este ilegitima si ca “a inselat asteptarile electoratului”.

LILIANA MINCA apreciaza ca decizia conducerii PPDD de a o exclude “este una abuziva, nejustificata si neintemeiata statutar, hotarata de catre o conducere nelegitima si neinregistrata legal”.

Citeste si: REVOLTA in PP-DD: Parlamentarii partidului solicita DEMISIA lui DIACONESCU. Replica lui DD

“Este, din nou, o hotarare discretionara generata de reactia parlamentarilor PPDD la lipsa de strategie, lipsa de experienta politica si de verticalitate a conducerii partidului, care, inca o data, considera ca partidul si membrii acestuia sunt la dispozitia lor, in mod neconditionat”, a adaugat parlamentarul PPDD.

LILIANA MINCA a cerut vineri presedintelui PPDD, SIMONA MAN, demararea procedurilor pentru organizarea congresului partidului in cadrul caruia sa fie aleasa o noua conducere.

Citeste si: Presedinta PPDD, SIMONA MAN, a fost NUMITA de VICTOR PONTA la conducerea Autoritatii pentru Turism

Ea si alti 13 deputati PPDD au anuntat atunci ca renunta “la orice colaborare cu conducerea partidului”.

Sursa foto: epochtimes-romania.com