Lindsay Lohan a facut sex cu 36 de barbati celebri !

Lindsay Lohan a facut, la betie, lista masculilor care i-au trecut prin pat. Pentru ca unii dintre ei sunt casatoriti, numele lor nu au fost facute publice.

Lindsay Lohan (27 de ani) continua sa ramana in atenţia presei. Pe langa problemele pe care le are cu legea si cu drogurile, controversata actrita e la un pas sa provoace un scandal de proportii la Hollywood, intrucat jurnalistii revistei In Touch au pus mana pe lista facuta de diva cu barbatii care i-au trecut prin pat, unii dintre ei fiind casatoriti.

Serile interminabile de betie se pare ca o vor costa scump pe Lindsay Lohan. Si asta, pentru ca la una dintre petrecerile la care a participat si a consumat alcool la greu ea a incropit rapid lista barbatilor faimosi  cu care a facut sex, pe semne vrand sa-si impresioneze prietenii.

Citeste si: Vezi ce vedeta care a pozat nud va fi salvata de la faliment de Oprah ! FOTO in articol !

Insa, din nefericire pentru ea, foaia cu cei 36 de masculi care i-au trecut prin pat a ajuns pe mana jurnalistilor de la  revista americana  „In Touch”, care a facut-o publica, provocand panica in randul celebritatilor de la Hollywood.

Astfel, aceasta arata ca  Lindsay se lauda ca i-au fost amanti Zac Efron, Joaquin Phoenix, Charlie Sheen, Adam Levine, Justin Timberlake, Colin Farrel, James Franco si multi altii. Se pare insa ca lista contine si alte nume mari, care au fost blurate, deoarece ar pune in pericol relatiile vedetelor, acestia fiind casatoriti.