LINIA 1 de tramvaie va circula marti pe un TRASEU MODIFICAT

LINIA 1 de tramvaie va circula marti pe un TRASEU MODIFICAT, in vederea executarii unor lucrari de interventie la reteaua de apa si canalizare pe Calea Serban Voda si Bd. Gh. Sincai, a anuntat RATB.

Astfel, LINIA 1 de tramvaie (ramura Calea Serban Voda – Calea Vitan) va functiona de la terminalul “Sura Mare”, pe sos. Giurgiului (respectiv sos. Oltenitei pe sensul opus), sos. Viilor, str. Dr. Istrate, bd. Marasesti, Pasajul Marasesti, bd. Octavian Goga, apoi traseul actual.

Citeste si: MAI PUTINE mijloace de transport in comun pe timpul verii, in Bucuresti

Pentru preluarea calatorilor de pe tronsonul Calea Serban Voda, bd. Gh. Sincai si str. Nerva Traian, va fi infiintata linia naveta de autobuze 623, care va functiona intre terminalele “Piata Eroii Revolutiei” si “Lucian Blaga”, pe traseul: Calea Serban Voda, bd. Gh. Sincai, str. Nerva Traian, str. Traian, bd. Unirii, str. Lucian Blaga, cu intoarcere pe bd. Octavian Goga, str. Nerva Traian, bd. Gh. Sincai, Calea Serban Voda, sos. Viilor.

Abonamentele eliberate pe LINIA 1 vor fi valabile atat pe traseul actual, cat si pe tronsonul initial, precum si pe linia naveta de autobuze 623.

Incepand cu data de 16 iulie, dupa demararea lucrarilor la reteaua de apa si canalizare, tramvaiele LINIEI 1 vor circula pe Calea Serban Voda in zona intersectiei cu Str. Cutitul de Argint, in ambele sensuri, pe un singur fir.

Citeste si: Traseele unor LINII DE NOAPTE, reorganizate de RATB

De la aceeasi data, statia de tramvaie “Cutitul de Argint” amplasata pe Calea Serban Voda, sensul spre terminalul “Sura Mare”, va fi suspendata pe perioada lucrarilor.

Sursa foto: evz.ro