LINIILE DE TRANSPORT public din zona PIETEI PRESEI, MODIFICATE

Transportul public din zona Pietei Presei va fi modificat ca urmare a restrictionarii, in perioada 4-25 mai, a traficului rutier pe bd Marasti, sensul spre bd. Expozitiei, pe tronsonul intre Piata Presei si bd. Expozitiei, pentru continuarea lucrarilor la pasajul subteran din zona, a anuntat joi RATB.

Astfel, accesul autobuzelor liniilor 149, 261, 304 si 449 in terminalul ”Piata Presei” se va realiza de la rondul Piata Presei, prin sos. Kiseleff, str. Alexandru Constantinescu, bd. Marasti, bd. Expozitiei. Celalalt sens nu se modifica.

Citeste si: RESTRICTII DE CIRCULATIE pe soseaua Kiseleff, pentru finalizarea PASAJULUI PIETONAL de la Piata Presei Libere

De asemenea, autobuzele liniei 780 vor circula pe sensul spre “Gara Basarab” de la rondul Piata Presei, prin sos. Kiseleff, str. Alexandru Constantinescu, bd. Ion Mihalache, Calea Grivitei, apoi pe traseul actual. Celalalt sens nu se modifica.

Autobuzele liniilor 149, 261 si 304 vor efectua opriri si in statiile “Muzeul Satului” comun cu cele ale liniilor 131, 205, 331, respectiv “Arcul de Triumf” si “Institutul Agronomic”, comun cu cele ale liniei 330.

Citeste si: RESTRICTII DE CIRCULATIE in Capitala pentru finalizarea PASAJULUI PIETONAL de sub bulevardul Kiseleff 

Pe traseul modificat, autobuzele liniilor 449 si 780 nu vor efectua statii intermediare.