Lionel Messi a criticat conducerea Barcelonei după plecarea lui Suarez

La câteva ore distanță după oficializarea plecării lui Luis Suarez la Atletico Madrid, Lionel Messi a lansat un atac la adresa conducerii clubului FC Barcelona. Postarea de pe contul de Instagram al superstarului argentinian a adunat într-un timp record peste 5 milioane de like-uri.

Lionel Messi este foarte supărat de faptul că Luis Suarez, bunul său prieten, a fost vândut la rivala Atletico Madrid, mai ales că una dintre condițiile puse de argentinian pentru a rămâne pe Camp Nou până la finele contractului care expiră în iunie 2021 era ca atacantul uruguayan să continue la rândul său în tricoul blaugrana al Barcelonei.

“Am știut că vei pleca, dar astăzi, când am intrat în vestiar, am realizat cu adevărat. Va fi foarte dificil să nu îmi mai petrec zilele alături de tine, atât pe teren, cât și în afara lui. Am petrecut mulți ani împreună, multe mese, multe evenimente. Nu voi uita și va fi foarte ciudat să te văd în alt tricou, din postura de adversar.

Meritai un altfel de tratament pentru că ești unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria acestui club, care a realizat atât de multe atât la nivel individual, cât și alături de echipă. Însă, adevărul este că, la acest moment, nimic nu mă mai miră la acest club”, a scris Lionel Messi pe contul personal de Instagram.

Lionel Messi și Luis Suarez au fost coechipieri timp de șase sezoane la FC Barcelona, perioada în care gruparea catalană a cucerit nu mai puțin de 13 trofee (printre acestea, 4 titluri în La Liga și o Ligă a Campionilor).

Sursa foto: sport