Lionel Messi nu vrea sa plece de la FC Barcelona. Superstarul a refuzat trei oferte fabuloase

Internationalul argentinian Lionel Messi, jucatorul catalanilor de la FC Barcelona, a refuzat trei oferte de calibru sosite pe adresa sa din partea a trei cluburi uriase ale fotbalului mondial. Astfel, Messi a declinat ofertele fabuloase venite din partea lui Real Madrid, Bayern Munchen si Chelsea Londra, noteaza cotidianul Mundo Deportivo.

Potrivit sursei citate, Messi a refuzat cele trei oferte, in spatele carora se afla producatorul de echipamente sportive Adidas. Oficialii concernului si-au dorit foarte mult sa il atraga pe Lionel Messi la una dintre formatiile pe care le are sub contract, o miscare de marketing foarte bine stabilita. Insa acestia s-au lovit de refuzul vehement al internationalului argentinian

Adidas era gata sa plateasca jumatate din clauza de reziliere a contractului sud-americanului cu Barca, in valoare de 250 de milioane de euro, dar si sa suplimenteze veniturile clubului care l-ar fi convins pe jucator cu 40%.

Leo Messi a anuntat insa de mai multe ori ca de la Barcelona va pleca doar in tara sa natala, pe final de cariera, pentru a imbraca din nou tricoul celor de la Newell’s Old Boys.

Sursa foto: sport.es