Lionel Messi şi-a ales noul club! Oferta de nerefuzat făcută pentru argentinian

Conform jurnaliștilor de la BBC, Lionel Messi și-a ales deja viitoarea destinație fotbalistică. Superstarul argentinian, în vârstă de 33 de ani, l-a delegat pe tatăl său să negocieze contractul său.

Update: Pentru a evita noi probleme cu ”fair-play-ul financiar”, Manchester City oferă 100 de milioane de euro pentru transferul lui Messi, dar și trei jucători importanți. Astfel, City vrea să trimită pe Camp Nou trei fotbaliști doriți de catalani. Este vorba despre fundașul Eric Garcia, mijlocașul ofensiv Bernardo Silva și vârful Gabriel Jesus. Toți trei sunt pe lista Barcelonei și ar acoperi posturi cheie în echipa antrenată acum de Ronald Koeman.

Știre inițială

Clubul ales de Lionel Messi este Manchester City, scrie sursa citată. ”Cetățenii” sunt antrenați de tehnicianul catalan Pep Guardiola cu care Messi are o relație apropiată, iar în lotul britanicilor se află și cel mai bun prieten al argentinianului, Sergio ”Kun” Aguero.

BBC scrie că tatăl lui Messi este deja în Anglia şi poartă negocieri cu oficialii lui Manchester City, care sunt dispuşi să-i ofere un contract valabil doi ani. Echipa care joacă pe Etihad Stadium va ţine cont şi de pretenţiile financiare ale deținătorului a 6 Baloane de Aur. Bineînțeles, arabii care dețin Manchester City vor trebui să plătească și o sumă-record pentru a-şi asigura serviciile lui Lionel Messi.

Sursa foto: sport