LIONEL MESSI trebuie sa plateasca statului spaniol o SUMA INCREDIBIL de MARE

LIONEL MESSI, capitanul nationalei ARGENTINEI, a primit o veste soc joi dimineata. Superstarul Barcelonei trebuie sa plateasca statului spaniol suma de 53 de milioane de euro!

URIASA SUMA reprezinta datoriile din 2010, 2011, 2012, 2013 dar si penalizarile cumulate pe fiecare an in parte! LIONEL MESSI nu si-a declarat veniturile din drepturile de imagine si a fost nevoit sa depuna pe 23 iunie acte aditionale pe ultimii 4 ani.

CITESTE SI: LIONEL MESSI si-a prelungit contractul cu FC BARCELONA. Va deveni cel mai bine platit jucator din lume

Mai mult, statul spaniol i-a dat termen limita de plata un an de zile, incepand de astazi! Salariul lui LIONEL MESSI se ridica la 20 de milioane de euro dar veniturile sale sunt aproape duble, daca luam in calcul banii veniti de la sponsori.

CITESTE SI: Messi are probleme mari! Tatal sau este acuzat de spalare de bani proveniti din traficul de droguri 

SUMA INCREDIBIL de MARE reprezinta un RECORD ABSOLUT in lumea fotbalului. Desi au mai fost fotbalisti care au primit amenzi de-a lungul timpului, suma cu care a fost penalizat LIONEL MESSI este un RECORD ABSOLUT  si greu de egalat. Spaniolii spun ca LIONEL MESSI este chiar principalul contribuitor la bugetul Spaniei, avand de platit cea mai mare amenda din 2014!

Sursa foto: sport.es