Lionel Messi vrea să revină la FC Barcelona. Are o singură condiție

Lionel Messi este decis să revină la FC Barcelona în 2023, însă superstarul argentinian, care în prezent evoluează pentru Paris Saint Germain, are o singură condiție: Gerard Pique trebuie să plece de le clubul catalan.

Lionel Messi își încheie contractul cu gruparea pariziană în vara anului viitor, iar mijlocașul argentinian ar vrea să se întoarcă pe Camp Nou liber de contract. Singura piedică în calea acestui comeback spectaculos este prezența lui Pique la FC Barcelona deoarece Messi nu-l mai vrea pe fundașul spaniol în anturajul echipei, chiar dacă ultimul își va continua cariera de jucător sau ar alege să intre în conducerea clubului, scrie BarcaUniversal.

Relația dintre Lionel Messi și Gerard Pique s-ar fi deteriorat în ultimul an petrecut de argentinian la FCBarcelona, cei doi încetând orice fel de comunicare: „Messi este categoric, nu vrea să continue anul viitor la Paris. Acesta va fi ultimul său sezon la PSG”, a anunțat și jurnalistul spaniol Marc Marba.

Oficialii Barcelonei speră să rezilieze unilateral contractul cu Gerard Pique, mizând pe dorința internaționalului spaniol de a ocupa un post de titular la altă echipă, iar această mutare i-ar ajuta pe catalani să economisească nu mai puțin de 53 de milioane de euro.

Iar Atletico Madrid ar putea înlesni această despărțire. Diego Simeone, antrenorul madrilenilor, este un mare admirator al lui Pique și îl vede drept o rotiță ideală pentru apărarea „plăpumarilor”.

Sursa foto: twitter / fc barcelona