Lisa Marie Presley a murit! Cauza decesului fiicei legendarului Elvis Presley

Lisa Marie Presley, fiica celebrului Elvis Presley, a murit în noaptea de joi spre vineri din cauza unui stop cardiac, informează TMZ. Lisa a fost internată ieri într-un spital din California mai scrie sursa citată.

Lisa Marie Presley, în vârstă de 54 de ani, a fost resuscitată la domiciliu de paramedici, iar ulterior a fost transportată la spital.

Ultima apariție a artistei a fost, marți, la ceremonia Globurilor de Aur alături de mama ei Priscilla, unde actorul Austin Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor într-o dramă pentru interpretarea legendei rock’n’roll-ului în filmul biografic „Elvis”.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem să ni se respecte intimitatea în încercarea de a face față acestei pierderi. Vă mulțumim pentru rugăciuni”, a declarat Priscilla Presley pentru jurnaliștii de la revista americană PEOPLE.

Sursa foto: TMZ