Lista PSD pentru alegerile europarlamentare l-ar putea avea cap de lista pe Mircea Geoana

Mircea Geoana ar putea deschide lista candidatilor PSD la alegerile europarlamentare din luna mai. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, la RFI, ca lista PSD pentru alegerile europarlamentare va fi “probabil” avizata vineri si a adaugat ca nu s-a stabilit oficial ca senatorul Mircea Geoana sa fie pe aceasta lista si chiar sa o deschida, insa a admis ca acest lucru este posibil.

“Nu, nu s-a discutat lucrul asta. Lista trebuia sa fie vizata in 31 (ianuarie) si sa fie discutata. Ca lider al grupului, domnul Geoana nu mi-a spus niciodata, nu si-a manifestat dorinta de a fi pe aceasta lista, nici cap de lista. Decizia va fi luata probabil la sfarsitul acestei saptamani, vineri. S-a amanat cu o saptamana, din cauza conditiilor meteo. Practic, vineri la ora 15, daca se respecta programul, atunci vom avea CEx-ul si in cadrul acestei sedinte va fi finalizata si lista”, a declarat Ilie Sarbu.

Vezi aici cand vor avea loc alegerile europarlamentare si prezidentiale

Senatorul PSD considera ca plasarea lui Mircea Geoana in fruntea listei PSD pentru europarlamentare nu e o idee rea.

“Nu e o idee rea. Mircea Geoana nu e… mai ales in plan extern e cunoscut. Dar nu si-a manifestat, repet, dorinta. Eu am avut discutii cu Mircea Geoana pe alte teme”.

Foto: Reuters